Loading Events
  • This event has passed.

Eric Sardinas svira dvije večeri u Hard Placeu

6 travanj, 2012Poznati rock & blues gitarist Eric Sardinas održat će dva koncerta u zagrebačkom klubu Hard Place 6. i 7. travnja.

Eric Sardinas u Hard Placeu

Nakon gotovo dvije godine Eric Sardinas ponovo stiže u svoj omiljeni Zagreb u sklopu velike promo turneje za novi album „Sticks & Stones“. Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali „tko je taj Eric Sardinas?“ i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues – rock showu koji Zagreb ima priliku vidjeti. Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Kako je Eric već nebrojeno puta svirao u Zagrebu u velikim klubovima (Pauk, Boogaloo, Željezničar) ovaj put je odlučio prirediti nešto potpuno ekskluzivno i za to je izabrao „najveći mali rock klub u gradu“ – Hard Place. Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se „licem u lice“ sa legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima u intimnom dodiru sa publikom! Dva dana zaredom Eric će izvoditi svoje fenomenalne gitarske bravure na maloj bini Hard Place-a uz svoj prateći band. Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku, jer vidjeti nekoga ‘ko je „velika faca“ i svira na velikim binama pred tisućama fanova, u maloj intimnoj atmosferi, čuti svaki ton, dodirnuti ga i vidjeti svaki potez na gitari, je prava privilegija.

Od danas ulaznice za dva ekskuzivna koncerta Erica Sardinasa možete naći u pretprodaji po cijeni od 90 kuna (do 20.01.) nakon toga cijena je 110 kuna, a cijena za VIP ulaznicu (na balkonu kluba) je 150 kuna! Pretprodajna mjesta: Hard Place – Šubićeva 55 i Rockmark – Berislavićeva 13.

Details

Start:
6 travanj, 2012
End:
7 travanj, 2012
Cost:
90kn – 150kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Hard Place
Zagreb, + Google Map