Loading Events
  • This event has passed.

Erotic Biljan & His Heretics slave 20. rođendan u Vintage Industrialu

24 siječanj, 2019U četvrtak 24. siječnja u Vintage Industrialu je na programu proslava 20 godina benda Erotic Biljan & His Heretics. Kao gosti će nastupiti Sloming Moops.

  • 6
    Shares
Erotic Biljan & His Heretics u Vintage Industrialu

One, two, three, four and five and 20! Toliko godina Biljan i njegovi Heretici već viču i dižu buku svojim garažnim rokenrolom na ovim prostorima, a i šire. Od prvog koncerta u Praćki u jesen 1998. promijenilo se nekoliko ljudi u postavi, ali srž i glazba je ostala ista, nepopravljiva predanost i energija koju će ponuditi na koncertu u Vintage Industrialu povodom 20 godina postojanja.

S tri albuma, od toga jednim na vinilu, i više kompilacija, Heretici su prvenstveno koncertni bend koji vam se svakim nastupom unosi u lice i tjera krv u glavu. Nisu uzalud nastupali kao potpora najvećim nositeljima žanra tijekom svoje karijere, od MC5, Supersuckers do Queens of the Stone Age, nisu uzalud nastupi od Austrije, Češke, Njemačke, Engleske do regije i svih krajeva Hrvatske. Svi posjetitelji njihovih koncerata znaju da stoje uz bok svojim američkim i švedskim garage i punk uzorima, a po nekim kritičarima su i bolji od njih.

I nakon 20 godina, Heretici su i dalje u formi, možda više nego ikad, a na slavljeničkom koncertu će pored svojih poznatih uspješnica kao „Supersticky“, „RnR Revolution no5“, „Valentine’s Day Massacre“, odsvirati i nekoliko novih pjesama.

Podršku Hereticima će dati Sloming Moops. Bend predvođen Sanom Mikulecom i u kojem je bivša basistica Heretika Elena, je lo-fi garažpank trio nastao evolucijom sobnog one-man benda. Imaju 2 albuma, kompilacijsku kazetu, par blesavih spotova i friški EP “Jellybomb”. Dio su kompilacije “It Came From The Garage!! vol 2”.

Koncert je najavljen za 21:30 h. Karte: 35/45 kn. Prodaja: VIB / Grif & Dirty Old Shop.

  • 6
    Shares

Details

Date:
24 siječanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
35kn – 45kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 6
    Shares