Loading Events
  • This event has passed.

Etno večer s Dunjom Knebl u Močvari

12 travanj, 2018Već je postala tradicija da se u proljeće u Močvari koncertno druži s Dunjom Knebl. Nakon dugo vremena došla je na red i njena etno večer u četvrtak 12. travnja.

  • 11
    Shares
Etno večer s Dunjom Knebl

Dunja na ovoj etno večeri obilježava i 25 godina od prvog koncerta zaboravljenih hrvatskih pjesama koji se održao u KIC-u 16.4.1993. Ako ste prije nazočili ovim druženjima u Močvari dobro znate što vas očekuje na glazbenom putovanju s Dunjom. Dunja je za tu večer, kao i obično pripremila world – music slušaonicu u intimnom prostoru kraj šanka, punu košaru malih etno zalogajčića, kao i prodajnu izložbu etno dodataka i torbica. Također, Dunja će izvesti neke od pjesama koje je prikupljala godinama u različitim godinama svog života, u dalekim zemljama gdje je živjela.

Dobrodošli su svi oni koji žele doći pjevati, svirati svoje pjesme, svirati tradicijske, čuti pjesmu po svom izboru, družiti se ili samo slušati i uživati u starim hrvatskim narodnim pjesmama, ali i onima van granica lijepe naše. Ova druženja nisu česta, ali su vrlo posebna, jer nas Dunja uspijeva odvesti na čaroban i neistražen put u jednoj neformalnoj i ugodnoj atmosferi. Dođite i vi, poslušajte, zasvirajte i zapjevajte; budite dio začaranog etno druženja.

Vrata: 20:00 h, Početak u 21:00 h, upad je besplatan.

  • 11
    Shares

Details

Date:
12 travanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Trnjanski nasip bb
Zagreb,
  • 11
    Shares