Loading Events
  • This event has passed.

Evergrey promovira novi album u Močvari

22 travanj, 2019Nakon malo više od 12 godina legende progressive metal scene Evergrey vraćaju se u Zagreb. Šveđani, koji dolaze iz vjerojatno ‘najmetalskijeg’ grada na svijetu Gothenburga, imaju veliku količinu fanova u Hrvatskoj, a to će sigurno pokazati i na Uskršnji ponedjeljak, 22. travnja u Močvari kada će promovirati svoj najnoviji album ‘Atlantic’.

  • 2
    Shares
Evergrey (Foto: promo)

Evergrey je nastao 1995. godine, tri godine kasnije izdali su svoj prvi album „The Dark Discovery“. Njihov jedanaesti album „Atlantic“ izlazi 25. siječnja nakon čega će uslijediti dvomjesečna europska turneja u sklopu koje dolaze i u Zagreb. U svom specifičnom, mračnijem progressive /power izričaju bave se temama kao što su paranoja, kultovi, zlostavljanje, otmice i slično, a albumi su im često konceptualni. Članovi benda su: Tom S. Englund – vokal, gitara. Henrik Danhage – gitara, back vokal Rikard Zander – klavijature, back vokal, Jonas Ekdahl – bubnjevi, Johan Niemann – bas, back vokal.

Uskoro će biti objavljene i predgrupe koje će otvoriti večer. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 110 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će ako ih ostane koštati 130 kuna.

  • 2
    Shares

Details

Date:
22 travnja
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
110kn – 130kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb
  • 2
    Shares