Loading Events
  • This event has passed.

‘Evita’ originalni mjuzikl s West Enda u Areni Zagreb

28 veljača, 2018Mjuzikl ‘Evita’, legendarni show autora Tima Ricea i Andrew Lloyd Webbera, kombinira sve najbolje elemente kazališta, a u Zagreb dolazi 28. veljače 2018. godine.

'Evita' (Foto: Pamela Raith)
‘Evita’ (Foto: Pamela Raith)

Ovo remek djelo je osvojilo mnoge nagrade za pjesme “Don’t Cry For Me Argentina”, “You Must Love Me” i “Another Suitcase in Another Hall”, a osvojio je i Tony nagradu za najbolji mjuzikl.

 

Nakon iznimno uspješnih “Catsa”, mjuzikl Evita iz iste produkcijske kuće donosi spektakularan show koji će Zagrebu još jednom donijeti dašak glamura, vrhunske produkcije, plesa i pjesme.

 

Dok su mnogi upoznati s hollyoodskim blockbusterom iz 1996. godine s Madonnom u glavnoj ulozi, puno bolja verzija u mjuziklu je vjerojatno najbolji opis života Maríe Eve Duarte de Perón. Evita je bila druga supruga argentinskog predsjednika Juana Perona, te je kao prva dama djelovala šest godina do 1952. U javnosti od milja zvana Evita, bila je pravi predstavnik naroda i borac za ženska prava u svojoj zemlji. Za vrijeme svog kratkog životnog vijeka, ostavila je neizbrisiv trag na obespravljene žene i socijalno ugrožene sugrađane, vodila je prvu žensku političku stranku u Argentini te je odradila ogromnu količinu humanitarnog rada u svojoj zemlji.

 

S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Broadwayu, više od 20 nagrada i prijevoda mjuzikla na 14 jezika, “Evita” je doista show koji se ne smije propustiti.

 

Turneja 2017/2018 je pod produkcijskom kućom Broadway Entertainment Group,a glavni redatelj mjuzikla je Bill Kenwright, poznat po mnogim mjuziklima, glumi i činjenici da je trenutni predsjednik nogometnog kluba Everton.

 

Glavnu ulogu u mjuziklu ima sjajna glumica Emma Hatton, poznata po brojnim mjuziklima poput We Will Rock You, Dreamboats and Petticoats i mnogim drugima.

 

Cijene ulaznica: od 189 kuna do 499 kuna. Poseban popust za prvih 300 ulaznica od 50 kuna po ulaznici. Prodaja ulaznica: Prodaja počinje 4.10. u 9 sati, a ulaznice su dostupne putem sistema Eventim i na www.eventim.hr.

Details

Date:
28 veljača, 2018
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn189 – Kn499
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Arena Zagreb
Zagreb, + Google Map