Loading Events
  • This event has passed.

‘Evo ti pa slušaj!’ & ‘Tramonto Session vol. IV’ – zatvaraju ljetnu koncertnu sezonu u Krku

19 kolovoz, 2015Vrhunac ljetnih događanja na otoku Krku i ove godine je jednodnevni ‘Evo ti pa slušaj!’ Osim samog partija, ETPS 2015 21. kolovoza dovodi i After je bolji od partija, poznatiji pod kraticom ABOP. Uz njih nastupit će i sve popularniji, izvrsni electro/rap/rock kvartet Buco i Kalašnjikovi iz Krka, Plastic Knives iz Zagreba, također jedan vrhunski izrod electro – rock šeme. Uz ove tri grupe bogatih zvukom, ritmom i rimom, nastupit će i producentski dvojac Moricone i Ana Antonova koji su oduševili i na ovogodišnjem Prvomajskom Inkubatoru, također u Krku, u organizaciji iste udruge, Kreativni Krk.

Kawasaki 3P
Kawasaki 3P

Ove godine manifestacija je dobila plesni karakter, što se malo razlikuje od dosadašnjih koncepata koji su bili više orijentirani ka raznolikosti. Evo ti pa slušaj! 2014., bio je u nešto oskudnijem izdanju samo s domaćim bendovima, a sve zbog odgode koja je uslijedila nakon učestalih kiša u kolovozu prošle godine. Prije toga, na već tradicionalnom mjestu boćarskog igrališta u Krku, nastupili su i Brkovi, Kawasaki 3, Cojones, Vatra, GoNoGo, PHC, Ruiz, Stillness, Dječaci, Filip Motovunski i mnogi drugi manji i veći bendovi…

 

Za one koji bi htjeli spojiti tri dana glazbe, zabave i kupanja u gradu Krku, u organizaciji iste udruge odvija se još jedan događaj dva dana prije, na kojem nastupaju izvrsni Rolin Humes – u sklopu serije koncerata u suton „Tramonto Session.“ Tramonto Session je ovogodišnja debi – periodična manifestacija na kojoj su nastupili redom: Bebe Na Volé, The Marshmellow Notebooks, te Sara Renar (i bend); a svoje zadnje ovogodišnje izdanje, 19. kolovoza, zaključit će Rolin Humes.

 

Raspored događaja:

 

19. kolovoza – Trg Krčkih Glagoljaša, početak u 20 h:

 

Rolin Humes

 

21. kolovoza – Sportsko rekreativni centar „Josip Uravić Pepi“ Krk ,:

 

ABOP
BiK
Plastic Knives
(after):
Moricone
Ana Antonova

Details

Start:
19 kolovoz, 2015 u 19:00
End:
21 kolovoz, 2015 u 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Trg Krčkih Glagoljaša i SRC Josip Uravić Pepi
Krk, Hrvatska + Google Map