Loading Events
  • This event has passed.

Fatboy Slim, Rudimental, Clean Bandit i Kate Tempest na prvom Croatia Rocks festivalu

19 srpanj, 2015Svjetski poznati brend tuluma, Ibiza Rocks, preuzet će idiličnu partijanersku plažu Zrće od 19. do 23. srpnja 2015. i održati prvo izdanje tog festivala u Hrvatskoj – Croatia Rocks.

Fatboy Slim (Foto: Wikipedia)
Fatboy Slim (Foto: Wikipedia)

Osim datuma, otkriveni su i prvi izvođači i DJ-evi koji će nastupiti na premijernom Croatia Rocks festivalu. Na impresivnom spisku se nalaze bendovi Jungle i Clean Bandit, hip hop zvijezda Kate Tempest i nove nade Kwabs i Shura. DJ nastupe će imati Rudimental, Zane Lowe, Hannah Wants, Wilkinson, B.Traits, Waze & Odyssey, dok će legenda dance glazbe, Fatboy Slim, prirediti poseban set.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PehU08uefGs[/youtube]

Prva runda karata za Croatia Rocks festival naći se u prodaji od petka, 12. prosinca, po cijeni od 99 britanskih funti, dok se putni aranžmani kreću od 200 britanskih funti na www.croatiarocks.com

Clean Bandit
Clean Bandit

Premijerno izdanje novog festivala u Hrvatskoj pomaknut će granice i donijeti čari „Bijelog otoka“, kako često nazivaju Ibizu, na Jadransku obalu svojim inovativnim programom koji uključuje tulume na plaži i brodovima i cjelonoćno plesanje pod zvijezdama, a sve u organizaciji najcjenjenijih clubberskih institucija iz Velike Britanije i s Ibize. Sa muzičkim direktorom festivala Ibiza Rocks na čelu, Zane Loweom, i udruženi s tvorcima sada već kultnog Hideout Festivala, koji pet godina organizira vrhunske muzičke događaje, Croatia Rocks će zasigurno u live nastupima i DJ setovima ugostiti najatraktivnije zvijezde i nove talente sa svjetski poznatih The Rocks & W.A.R! pozornica.

Kate Tempest
Kate Tempest

Prvu godinu Croatia Rocks festivala obilježit će nastupi bendova Clean Bandit i funkom inspirirani Jungle, koji će izvesti svoj prošireni live program u okruženju plaže Zrće. Kwabs će partijanerima pokazati svoje zavidne glasovne sposobnosti, dok će hip hop pjesnikinja Kate Tempest, nova nada Shura, surf-rockeri iz Brightona Black Honey i energični momci iz Londona The Bulletproof Bomb pokazati šta nudi nova glazbena scena UK-a.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s97Mb1TZqbU[/youtube]

Festival Croatia Rocks će također ugostiti vrhunske DJ-eve čiji će setovi odjekivati plažama Paga. Počevši od dvostrukog dobitnika nagrade BRIT, Fatboy Slima, koji se u Hrvatsku vraća prvi put nakon tri godine. Nakon nevjerojatnog uspjeha njihovog debitantskog albuma „Home“, Rudimental će rasplesati publiku Croatia Rocksa posebnim DJ nastupom, a pridružiće im se sam vrh elektronske muzike: Wilkinson, Hannah Wants, Soul Clap, Monki, Shy FX, Friend Within, B.Traits, Karma Kid, Monki, Soul Clap, Waze & Odyssey, DJ Luck & MC Neat, Mak & Pasteman, Ten Story, Blonde, Doorly, Eton Messy DJs, Jaymo & Andy George, Tom Shorterz i Lxury.

Venue

Plaža Zrće
Otok Pag
Novalja, Hrvatska
+ Google Map