Loading Events
  • This event has passed.

Feragosto Winter Jam u Vintage Industrial Baru

20 siječanj, 2017Zimsko mini-izdanje Feragosto Jama Orahovačko jezero mijenja Vintage Industrial Barom u petak 20. siječnja.

Feragosto Winter Jam
Feragosto Winter Jam

Ferragosto Jam u godini kada slavi svoj 10. rođendan otvara novo poglavlje – zimsko izdanje festivala dolazi u Vintage Industrial Bar (Savska 160). Na dvije pozornice u petak, 20. siječnja Ferragosto Winter Jam odledit će i najsmrznutije ljetne festivalske uspomene uz headlinere Six Pack, Debelog Precjednika, Gužvu u 16-ercu i Rochelle Rochelle, a vatricu će im pomoći potpirivati Losing To You aka Zoran Džuklevski (Atheist Rap), Luka Tomaš (Kinoklub), Marin Šulentić (Mašinko) & Pavle Jovanović (Peek 3).

 

Bit će to prvi puta da će Vintageom odjekivati glazba s dvije pozornice, a u prolasku od jedne prema drugoj zaniteresirani će se moći opskrbiti i Ferragosto Jam majicama, torbama i bedževima te festivalskim ulaznicama za ljetno izdanje po povoljnijim cijenama. Tko bude sretne ruke sve to moći će i osvojiti.

 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kuna do 19. siječnja, a na ulazu ćete za njih morati izdvojiti 60 kuna. Možete ih nabaviti na službenim prodajnim mjestima u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Vintage Industrial Baru (Savska 160) te online putem sustava Entrio. Ulaznice za ljetno, 10. izdanje Ferragosto Jama u prodaji su po povoljnijim cijenama od 65 kuna do 8. siječnja. Dostupne su u sustavu Entrio i na Entrio prodajnim mjestima.

Details

Date:
20 siječanj, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn45 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map