Loading Events
  • This event has passed.

Festival Dekmantel predstavlja Selectors – novi festival i seriju kompilacija

1 rujan, 2016Nizozemski festival Dekmantel najavio je dolazak u Hrvatsku, a festivalski događaj Selectors u njihovoj režiji održat će se od 1. do 5. rujna 2016. godine u Tisnom.

 Dekmantel u Tisnom
Dekmantel u Tisnom

Selectors je koncept koji predstavlja novi intimni festival i seriju kompilacija, a fokusira se na umjetnost DJ-inga te promicanje sjajnih DJ-ejeva koji su skupljanje ploča i glazbe te njeno puštanje pretvorili u umjetnost.

 

Selectors festival održat će se na prekrasnoj lokaciji The Garden Resort u Tisnomi to za samo 1500 ljudi, uz nastupe imena kao što su Hunee, Daniele Baldelli, Helena Hauff, The Black Madonna i Motor City Drum Ensemble, a intimni festival predstavit će neke od najboljih i najtalentiranijih DJ-evana svijetu. Osnivač Dekmantela Thomas Martojo: “Odmah smo se zaljubili u intimnu i prekrasnu lokaciju u Tisnom i smatramo ju savršenim mjestom na kojem možemo predstaviti našu Dekmantel priču i proširiti cijelu ideju koja stoji iza nje.”

 

Tijekom dana festival Selectors će se održavati u malenom privatnom zaljevu u Tisnom, dok se noćni dio seli u Barbarella’s.

Dekmantel Selectors
Dekmantel Selectors

Počevši od ožujka 2016., Dekmantel će pokrenuti seriju kompilacija Selectors, a za prva tri poglavlja su zaduženi Motor City Drum Ensemble, Young Marco i Joy Orbison, te će svaka kompilacija sadržavati kolekciju pomno biranih tonova. Njemački dečko Motor City Drum Ensemble nastupa na Dekmantel događajima od 2009. godine i zbog toga je odabran je za predvodnika Selectors kompilacije. Kako sam kaže, njegova selekcija će uvrstiti trake do kojih je teško doći, sve kako bi ih približio mladima.

 

Prva imena koja će svirati na Selectors festivalu u Tisnom su Andy Votel, Antal, Awesome Tapes From Africa, Baris K, BeppeLoda, Carlos Souffront, Cinnaman, Christian S, Daniel Baldelli, Dekmantel Soundsystem, Gilb’R, Helena Hauff, Hunee, Intergalactic Gary, Interstellar Funk, Invisible City Sound System, I-F, Jon K, Joy Orbison, Lena Willikens, Loud-E, Mike Servito, Motor City Drum Ensemble, Orpheu The Wizard, Pender Street Steppers, Rahaan, Robert Bergman, San Proper, Sassy J, Solar, Tako, The Black Madonna, The Love Triangle, Tom Trago, Traxxi Young Marco.

 

Ulaznice kreću u prodaju 25.siječnja 2016., a zbog ograničenog kapaciteta potrebno je registrirati se na stranici: www.dekmantelselectors.com.

 

Lineup do sada: Andy Votel, Antal, Awesome Tapes From Africa, Baris K, BeppeLoda, Carlos Souffront, Cinnaman, Christian S, Daniel Baldelli, DekmantelSoundsystem, Gilb’R, Helena Hauff, Hunee, Intergalactic Gary, Interstellar Funk, Invisible City Sound System, I-F, Jon K, Joy Orbison, Lena Willikens, Loud-E, Mike Servito, Motor City Drum Ensemble, Orpheu The Wizard, Pender Street Steppers, Rahaan, Robert Bergman, San Proper, Sassy J, Solar, Tako, The Black Madonna, The Love Triangle, Tom Trago, Traxxi Young Marco.

Details

Start:
1 rujan, 2016
End:
5 rujan, 2016
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tisno
Murter, Hrvatska + Google Map