Loading Events
  • This event has passed.

Festival ‘Drito iz Tvornice’

24 siječanj, 2020Yem. agencija u svom petom izdanju festivala Drito iz Tvornice nisu štedili na lineupu, pa će tako Tvornicu Kulture dva dana pohoditi najveća regionalna imena iz područja rapa i trapa. Neslužbeni naziv festivala je i ‘Rap Oscars’ jer se tvorničkoj publici svi žele dokazati kao najbolji izvođač regije.

Drito iz Tvornice

Petak, 24. siječnjaje, kao i svake godine do sada, rezerviran za ljubitelje malo tvrđeg đira pa taj dan nastupaju Tram 11, Stoka & Nered, Edo Maajka, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Grše i 30zona.

Subota, 25. siječnja, je u pravilu onaj dan koji se najbrže rasproda, a ako je suditi prema lineupu ni ove godine neće biti iznimke. Vojko V, High5, Buntai, Bekfleš, Mimi Mercedez, Klinac i z++ kao odlična kombinacija prekaljenih trap lordova i novih nada regionalne scene drmat će tvorničkom pozornicom drugog dana festivala.

Predstavljanje izvođača ne bi imalo pretjeranog smisla jer vjerujemo da su vam svi već dovoljno poznati, a u prilog tome govori i činjenica da je već prodano više od 50% kapaciteta Tvornice Kulture.

Dnevne ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 80 kn, dok na dan koncerta cijena iznosi 100 kn. Festivalske ulaznice neće biti dostupne jer su rasprodane u rekordnom roku.

Službena prodajna mjesta:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavića 13, Zagreb
Entrio.hr

Details

Start:
24 siječnja u 20:00
End:
25 siječnja u 23:30
Cost:
80kn – 100kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb