Loading Events
  • This event has passed.

Festival Perforacije na nekoliko zagrebačkih lokacija

14 lipanj, 2017Od 14. do 20. lipnja 2017. na tri lokacije – Zagrebački plesni centar, Studentski centar i Europski trg u Zagrebu – upriličit će se čak 6 premijera, 5 izvedbi, program Noć performansa, sajam knjiga, predstavljanje publikacije “Die Freundschaften” Željka Zorice Šiša, prezentacija BeSpectActive! i 2 radionice za djecu.

Festival Perforacije
Festival Perforacije

Festival Perforacije održava se niz godina u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku, a ove godine i u Zadru i Osijeku. U programu festivala, iz godine u godinu, predstavljaa se širok spektar hrvatskih i inozemnih umjetnika čije se izvedbe temelje na plesnom, kazališnom i likovnom izrazu te prijelaznim i graničnim područjima i disciplinama.

 

Deveto izdanje Perforacija predstavit će premijere Ane Kreitmeyer, Brune Isakovića & Mie Zalukar, Dade Horvat, Vesne Mačković, Damira Bartola Indoša & Tanje Vrvilo te Ine Sladić, a inozemni gosti ove su godine Takao Kawaguchi, Nemanja Mutić, Katharina Maschenka, Chiara Bersani i Marco D’Agostin.

 

Otvorenje festivala je 14. lipnja 2017. u Studentskom centru Zagreb kada će program započeti u 20.00 sati s premijerom Ane Kreitmeyer “Tamo vani i ovdje unutra” u &TD-u (Velika dvorana), a potom nastaviti u 21.30 s premijerom predstave “Ahmet” Ine Sladić u Polukružnoj dvorani &TD-a.

 

Raspored ovogodišnjeg programa dostupan je na www.perforacije.com.

 

Ulaznice i za premijere i za izvedbe su besplatne, ali potrebno ih je rezervirati e-mailom na [email protected].

Details

Start:
14 lipanj, 2017
End:
20 lipanj, 2017
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Više lokacija u gradu Zagreb
Zagreb, Hrvatska + Google Map