Loading Events
  • This event has passed.

Finalna Record Store Day 2020 subota u Dancing Bearu

24 listopad, 2020Ne propustite posljednju rundu ekskluzivnih Record Store Day izdanja u Dancing Bearovim poslovnicama ovu subotu, 24. listopada+ 15% popusta na sva redovna izdanja u poslovnici u Zagrebu.

Prince ‘Sign O’ The Times’ (Super deluxe edicija)

Najiščekivanije Record Store Day naslove 2020. godine pronađite u Dancing Bearovim prodavaonicama ploča u Zagrebu, Splitu i Osijeku te na www.dancingbear.hr i ovu subotu, 24. listopada.

Alice Cooper, Lou Reed, Dexter Gordon, Grateful Dead, Skid Row… tek su dio izvođača koji će limitiranim izdanjima obilježiti jedan od najznačajnijih datuma u svijetu diskografije. Stoga, bilo da želite počastiti same sebe ili vam nedostaje ideja za dar kada su u pitanju rođendani, razne proslave, godišnjice ili jednostavno znak pažnje za naše najdraže koji i danas uživaju u preslušavanju fizičkih izdanja, kupnja vinila čini se kao odluka s kojoj se ne može pogriješiti.

Među limitiranim izdanjima ističe se i jedan raritet. Princeov nezaboravni dvostruki album “Sign O’ The Times” nedavno je objavljen u Super Deluxe Boxu koji donosi čak 63 prethodno neobjavljene snimke te više od dva sata koncertnog materijala pronađenog u arhivi, a ekskluzivno za Record Store Day bit će predstavljen i na 140 g Picture Disc dvostrukom vinilnom izdanju. Popis svih RSD 2020 izdanja potražite na službenoj web stranici: https://recordstoreday.com.

Venue

Dancing Bear shop
Gundulićeva 7
Zagreb, Hrvatska