Loading Events
  • This event has passed.

Flamenco show uz Josea Enrique Morentoa i Irene Rueda na Orsula Festivalu u Dubrovniku

5 kolovoz, 2017Nakon subotnje rasplesane i glazbene poslastice koju je priredio Keziah Jones u Parku Orsula, po prvi put na jednoj od najljepših ljetnih pozornica u dubrovačkom Parku Orsula održat će se ‘Flamenco show’ u kojem se pretaču izvanredne vokalne i plesne točke.

Jose Enrique Morente (Foto: Promo)
Jose Enrique Morente (Foto: Promo)

U subotu 5. kolovoza nastupit će Jose Enrique Morente, sin nezaboravnog majstora Enrique Morentea i plesačice Aurore Carbonell, dvadesetšestogodišnjak za koga glazbena kritika i publika tvrdi da se već etablirao kao vrsni flamenco izvođač te kompozitor. Zaljubljenici Flamenca s nestrpljenjem očekuju njegov novi uradak, koji bi trebao izaći pred kraj ljeta.

 

Bit će tu i Irene Rueda, koja je počela plesati s četiri godine, a od osamnaeste godine profesionalno se bavi plesom. 2015. godine je bila pobjednica 16. andaluzijskog flamenco natjecanja i smatra se jednom od važnijih plesačica Granade i Seville, kolijevki flamenca.

 

Ulaznica za Flamenco Show: Morente & Rueda stoji 140 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.

Details

Date:
5 kolovoz, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn140
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Park Orsula
Dubrovnik, Hrvatska + Google Map