Loading Events
  • This event has passed.

FOR u Saxu

18 siječanj, 2018Miljenici zagrebačke publike FOR nakon malo manje od godinu dana vraćaju se u Sax gdje će održati solo koncert u četvrtak, 18. siječnja.

FOR (Foto: promo)

FOR je progresivni rock bend oformljen 2013. godine u Zagrebu. Članovi benda su pjevač i gitarist Tomislav Malagurski, Slaven Špoljarić na osmožičanoj Brahms gitari, električnoj gitari i klavijaturama, Miodrag Prelec na bas gitari i Frano Homen na bubnjevima i udaraljkama. Koncertno su aktivni od početka 2014. godine, a u svibnju 2015. predstavili su javnosti svoj prvi studijski album pod nazivom The Sun Will Shine.

Među istaknutim nastupima su koncerti u sklopu Good Vibrationsa u Vintage Industrial Baru, Akustike (Rockmark, Tunel, SuperUho festival), u Križevačkom Klubu kulture (Crosstown Music Festival), na festivalu Gričevanje u Zagrebu kao predgrupa Pips, Chips & Videoclips te koncert u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Trenutno pripremaju i privode kraju svoj drugi album.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u srijedu u klubu između 19 i 23 h, a na ulazu će koštati 30 kuna.

Details

Date:
18 siječanj, 2018
Time:
21:00
Cost:
20kn – 30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Sax
Zagreb,