Loading Events
  • This event has passed.

Playground – 1. pool party dovodi Fremasons i Gramophonedzie

6 srpanj, 2013



Playground, najveći pool party u Hrvatskoj održava se 6. srpnja na bazenima Terma Tuhelj vodeni planet. Playground počinje u 14 sati, nastupaju domaći DJ-i The Beez Kneez, Nick, Yooma, Pintha Indahouse te velikani elektronske glazbene scene Freemasons i Gramophonedzie.

Playground u Termama Tuhelj

Russell Small – Freemasons su DJ i producentski dvojac koji čine Russell Small i James Wiltshire, Englezi iz Brightona, poznatog britanskog ljetovališta gdje su često zalazili u Tavernu Freemasons po kojoj su se i nazvali 2000. godine. Najpoznatiji su po svojim remiksevima poput “Déjà Vu” Beyonce, “Beautiful Liar” duet Shakire i Beyonce, “The One” Kylie Minogue, “Gipsy”  i “Loca” Shakire, “Rolling In The Deep” Adele, “Part Of Me” Katty Perry te mnogih drugih. 2000. su se proslavili remiksom pjesme Tine Turner “When The Heartache Is Over” koja je postala klupski hit i osvojila #11 Britanske Top ljestvice singlova. Objavili su i nekoliko studio albuma “Shakedown”, “Unmixed” i “Shakedown 2”. Iako već neko vrijeme ne nastupaju zajedno i unatoč činjenic da za nastupe koriste i duga imena poput Funk Fanatics, The Alibi ili Walken, alias koji označava tajno društvo je najprodorniji.

Russell Small - Fremasons

Gramophonedzie – Marko Miličević a ka Gramophonedzie je Beograđanin s #1 UK dance singlom “Why Don’t You”, remixom pjesme američke jazz i swing pjevačice Peggy Lee. Gramophonedzie je svoj uspon na vrh top ljestvice započeo U Irskoj kao sudionik Red Bull Akademije 2000. godine i od tada uspješno pliva producentskim vodama producirajući brojne uspješne projekte među kojima je i Big Brother. Radio je s Basement Jaxx, Bobom Sinclarom, a nastup s Freemasonsima neće mu biti prvi. 2012. godina za Marka Miličevića bila je nova prekretnica u karijeri jer se nakon ugovora s velikim izdavačima i MTV-jem vraća svojim korjenima i studiju u Beogradu gdje se može potpuno posvetiti stvaranju novih mikseva i produciranju novih talenata kroz vlastitu etiketu Disco Zoo. Za Gramophonedzije je karakterističan Chicago style jackin’ house, izraz pun elemenata funka s izraženim organskim instrumentalima i vokalima.

Gramophonedzie

Kupanje u bazenima dozvoljeno je za cijelo vrijeme Playground pool partyja, a garderoba za sve posljetitelje biti će osigurna. Nesvakidašnja prilika za vruću i  istovremeno osvježavajuću zabavu pruža se ljubiteljima plesne glazbe dance, house, disco i funk house pravaca  iz Hrvatskog Zagroja i šire okolice. Vođeni motom “ne pij dok voziš” organizatori, Via-tours tijekom najvećeg  tuluma na vodi organiziraju direktnu autobusnu vezu između Termi Tuhelj, Zagreba, Zaboka i Varaždina.

Terme Tuhelj

Pretprodaja ulaznica započela je 10. travnja putem sustava Entrio, a od 20. travnja ulaznice se mogu kupiti i u poslovnicama agencije Via-tours u Zagrebu i Zaboku. Cijene rastu u valovima pa do 1. svibnja stoje 95 kuna, a kasnije 115 kuna. Na ulazu u kompleks vodenog planeta na dan koncerta stajat će 140 kuna. Broj ulaznica je ograničen. Ulaznice za VIP zonu stoje 350 kuna te obuhvaćaju VIP šank, osoblje i bazen, a moguća je i rezervacija stolova.

Details

Date:
6 srpanj, 2013
Cost:
95kn – 350kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , ,

Venue

Terme Tuhelj
Tuhelj, Hrvatska + Google Map