Loading Events
  • This event has passed.

Frenkie nastupa u Medici

2 svibanj, 2014Nakon što je prošle godine napojio ‘žedne uši’ na promociji svog novog albuma Troyanac, Adnan Hamidović, svima poznat pod umjetničkim imenom Frenkie, ponovno dolazi u Zagreb.

Frenkie u Medici

Album na kojem se nalaze hitovi „Gori“, „Situacije“ (featuring Saša Antić), „Šamaranje“ i „Napaćeni bošnjo“ u Hrvatskoj je pridobio mnogobrojne poklonike koji će opet imati priliku čut ga u živo. U petak 2. svibnja u prostorima kluba Attack koji je dio AKC Medika u Pierottijevoj 11, svi željni žestokog hip hop zvuka, mogu doći na koncert Frenkija koji počinje točno u 22:00 sati.

Na pozornici će mu podršku dati kolega Kontra, a kao support zakazani su ONI. Uz Frenkiea i Kontru u Zagreb dolazi i DJ Soul, također pripadnik FMJAM-a, a uz njega će cijelo noćnu glazbu još vrtiti DJ Nole i DJ Katz.

‘Dugo nismo svirali u Zagrebu tako da se veselim ovom koncertu! Trenutno iza sebe imamo seriju odličnih nastupa i nadam se da će se to nastaviti i u Medici. Pozivam sve Zagrepčane da nam se pridruže i da napravimo odličan hip hop dernek!’ – poziva Frenkie na koncert ovaj petak.

Osim što je žario i palio pozornicama diljem regije i šire, Frenkie je u posljednjih godinu dana aktivno sudjelovao i u građanskim prosvjedima u Bosni i Hercegovini za čija prava se od početka svog stvaralaštva bori i kroz tekstove svojih pjesama.

Neke od tih pjesama, odnosno video spotovi za singlove „Šamaranje“ i „Dinamit“ koji se i ujedno nalaze na albumu „Troyanac“, osvojile su i MTV Adria Award za jedne od najemitiranijih video spotova u protekloj godini.

Cijena ulaznica: 40 kuna na ulazu u klub.

Details

Date:
2 svibanj, 2014
Cost:
40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

AKC Medika
Pierottijeva 11
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map