Loading Events
  • This event has passed.

Frenkie u KSET-u slavi svojih prvih deset godina karijere

28 svibanj, 2016Gorio je KSET 2006., a gorit će i 28. svibnja ove slavljeničke godine jer ponovno dolazi Frenkie i to uz podršku Kontre i DJ Soula. Dolazi na isto mjesto gdje je prije 10 godina promovirao svoj prvi album ‘Odličan CD’, no ovog puta predstavlja najnoviji album, svojevrsni best of pod nazivom ‘Reexperience’.

Frenkie u KSET-u
Frenkie u KSET-u

Jedan od najboljih repera ovih prostora iza sebe ima brojne albume, suradnje i koncerte pa je došlo vrijeme da se prisjetimo njegovih najdražih pjesama koje je ujedinio na jednom albumu. Na “Reexperiencu” se nalaze samo neke od njemu dragih pjesama, no nažalost za sve nije bilo mjesta. Osim starih, tu je i par novih, do sada neobjavljenih stvari, kako bi cijelom izdanju dale svježinu.

 

„Pred vama je dakle moja selekcija meni najdražih pjesama. Neke od njih smo malo doradili, neke nismo ni takli jer su savršene ovakve kakve jesu. Neke od njih nisam jako dugo čuo, neke od njih redovno izvodimo na koncertima, a neke opet nismo nikada izveli.“ – poručuje sam Frenkie.

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni u iznosu od 35 kuna potražite u KSET-u radnim danom od 9 do 16 sati. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 50 kuna.
Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
28 svibanj, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn35 – Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Unska 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map