Loading Events
  • This event has passed.

Ful Kul Buvljak ponovo kreće u Boogaloou

6 lipanj, 2020Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije Covid-19 se u subotu 6. lipnja 2020. napokon vraća i Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, na plato zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo u sklopu programa ‘Ljeto u Boogaloou 2020’ u sklopu kojeg će se na platou kluba održavati raznovrsni glazbeni i ini programi.

Ful Kul Buvljak

Ful Kul Buvljak će se održati na terasi i maloj dvorani kluba Boogaloo. Ful Kul Buvljak će svoja vrata za posjetioce otvoriti u 10:00 sati i trajati do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.

Novost je da će se svi od sada morati pridržavati novih sigurnostnih mjera koje uključuju dezinfekciju ruku kod ulaska na plato Boogaloo Cluba te kod svakog štanda kao i socijalna distanca između posjetitelja i izlagača minimalno 1,5 metar. Također neće bit moguće isprobavanje odjevnih i inih predmeta.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu, te na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje uz uživanje u piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80’s, new wave, dark,… hitove, suncu, piću…

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu, a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, pa i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da se pridruže.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba se u maloj dvorani održava sajam ploča i stripova gdje je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Details

Date:
6 lipnja
Time:
10:00 - 17:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Boogaloo
Ulica grada Vukovara 68
Zagreb,