Loading Events
  • This event has passed.

Future Sound Of Zagreb slavi 20 godina

22 studeni, 2019Future Sound Of Zagreb – najdugovječniji, najveći i najpoznatiji domaći klupski festival elektroničke glazbe ove godine slavi jubilarnu 20-u godišnjicu. Uz do sada najveću i najglasniju produkciju, pleše se dva dana zaredom 22. i 23. studenog u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo koji se pokazao kao najbolja klupska lokacija u gradu koja jamči vrhunske produkcijske uvjete za održavanje FSOZ festivala.

Future Sound Of Zagreb slavi 20 godina

Ovogodišnji jubilarni FSOZ “20YRS” u dva dana predstavlja naše posebne goste i 25 poznatih domaćih DJa raznih generacija od kojih su neki postavili temelje i dali veliki doprinos sceni u proteklih 20 i više godina. Tu su i mnogi drugi aktualni domaći top DJi/producenti raznih glazbenih stilova, kao i rezidenti iz nekoliko poznatih zagrebačkih klubova

PRVI DAN, u petak 22/11/2019 nastupaju FSOZ “All Stars Legends”, petoro istinskih pionira domaće scene koji su dio ove naše “20YRS” priče od njenih samih početaka pa sve do današnjih dana i koje svi dobro poznajete a to su FRAJMAN, TOXIC, KIKI, MARY i DAMIR LUDVIG.

DRUGI DAN, u subotu 23/11/2019 na redu je veliki FSOZ “20YRS” spektakl. Pleše se od 22-12h na 3 tematska floora / Techno / Fusion / Psytrance / uz nastupe 20 poznatih domaćih top artista i uz naše posebne i poznate goste iz Španjolske, Srbije i Hrvatske.

Headlineri ovogodišnjeg FSOZ festivala su CRISTIAN VARELA, poznati španjolski techno virtuoz koji je nedavno obilježio 25 godina karijere s posebnim dokumentarcem Music, Passion & Respect i MARKO NASTIĆ, jedan od vodećih regionalnih DJa koji je također prošle godine sa svojim velikim “Retrospektaklom” proslavio 20 godina karijere pa su se tako i oni savršeno uklopili u ovu našu proslavu 20e FSOZ godišnjice.

I to nije sve: Kao šećer na kraju pridružit će se posebna gošća, INSOLATE, najpoznatija i trenutno najtraženija hrvatska techno diva također prisutna na domaćoj i internacionalnoj sceni već 20 godina.

Details

Start:
22 studeni, 2019 u 21:00
End:
23 studeni, 2019 u 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Boogaloo
Ulica grada Vukovara 68
Zagreb,