Loading Events
  • This event has passed.

Gavella i Europlakat Fair 2018. – festival za svaki džep

1 lipanj, 2018U petak, 1. lipnja 2018., izvedbom predstave ‘Slikari rudari’ Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca započinje Gavella i Europlakat Fair, festival svih predstava koje su trenutno na repertoaru teatra u Frankopanskoj 10, u Zagrebu, a koje će publika, tijekom skoro tri tjedna, moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna.

  • 32
    Shares
Slikari rudari (Foto: Gavella)

I ove će se godine na završnoj večeri dodijeliti čak tri nagrade; najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od Gavellinih najvjernijih gledatelja, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: “Ponovno ujedninjene dviju Koreja” Joela Pommerata, u režiji Paola Magellija; “Kralj Rikard III.” Williama Shakespearea, u režiji Aleksandra Popovskog; “Sjećanje šume” Damira Karakaša, u režiji Tamare Damjanović; “Proces” Franza Kafke, u režiji Renea Medvešeka te ”Slikari rudari” Leeja Halla, u režiji Same M. Streleca. Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od sedam članova – pretplatnika kazališta “Gavella”.

Festival traje do 20. lipnja, a zatvara ga izvedba predstave “Kao na nebu”, u režiji Renea Medvešeka.

Raspored i podrobnije informacije nalaze se na http://www.gavella.hr/.

  • 32
    Shares

Details

Date:
1 lipanj, 2018
Time:
19:30 - 23:00
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kazalište Gavella
Zagreb,
  • 32
    Shares