Loading Events
  • This event has passed.

General Woo & Funksteri u Vintage Industrial Baru

11 siječanj, 2018General Woo se vraća u Vintage Industrial 11. siječnja 2018. te sa sobom dovodi svoj bend Funksteri.

General Woo & Funksteri u Vintage Industrial Baru

Pravo ime mu je Srđan Ćuk, a nadimak Woo je vezan uz njegov rodni grad Vukovar. Woo-ova hip-hop priča počinje se odvijati početkom devedesetih kada dolazi u Zagreb već potpuno “zaražen” hip-hopom i sudjeluje u par demo bendova koji se okupljaju oko kultne emisije BlackoutRap Show. 1996. sa Nenadom Šimunom (Target) osniva sastav Tram 11. Do raspada sastava 2003. objavili su tri studijska albuma i tri kompilacije.

2002. godina će biti godina njegovog samostalnog rada. Izašao je njegov album jednostavnog naziva “General Woo”. Album je najavila izvrsna retro zezalica pod nazivom “Fix”, koja predstavlja duhoviti osvrt na osamdesete i stvari koje su tada bile in. Na albumu gostuje čitav niz poznatih imena: Target, Bolesna braća, Ivana Kindl, Ivana Husar iz Divasica i mnogi drugi.

2005. u suradnji sa zagrebačkim raperom Neredom pod etiketom Menarta, izlazi album Baš je lijep ovaj svijet. Iza čega su se zaredala još tri albuma.

Najnovije osvježenje se dogodilo 11.studenog 2017. kad je nakon jako, jako dugo vremena Dom Sportova napunio Tram 11. Još bi? Za početak glazbenog namiravanja, dođite u četvrtak 11. siječnja u Vintage Industrial.

Details

Date:
11 siječanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska