Loading Events
  • This event has passed.

Gibonni u Areni Zagreb

21 listopad, 2017Gibonni će po prvi put nastupiti u zagrebačkoj Areni 21. listopada 2017. Ulaznice u prodaji od 1. lipnja.

Gibonni (Foto: Press Antena)
Gibonni (Foto: Press Antena)

Koncert u Areni Zagreb prvi je Gibonnijev nastup u ovoj dvorani. Svi koji su pratili njegov uspjeh, počev od 1991. kada kreće njegova samostalna karijera, preko hitova „Tempera”, „Lipa moja”, „Činim pravu stvar”, „Mirakul”, „Libar”, „Žeđam”, „Oprosti”, „Posoljeni zrak i razlivena tinta”, „Judi, zviri i beštimje”, „Onako, od oka”, „Udica” pa do aktualnog singla „Bella Figura, Bella Pitura” znaju da publika s nestrpljenjem očekuje svaki Gibonnijev koncert, i da se uvijek traži karta više.

 

Informaciju o ovom koncertu Gibonni je 29. svibnja u ponedjeljak navečer podijelio sa 60 najvećih fanova. Prvi su informaciju o velikom koncertu mogli čuti obožavatelji Gibonnija koji su sinoć prisustvovali ekskluzivnom koncertu. Sam Gibonni htio je da ovaj mini koncert nosi ime Primo Piatto (predjelo) jer je htio svojim fanovima pružiti najbolji mogući uvod u veliki zagrebački koncert u Areni.

 

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl potražite od četvrtka, 1. lipnja u: Aquarius Music Shopovima, te u sustavu Ticketshop.hr

 

Pripremljeno je i posebnu ponudu za studente. Počev od četvrtka, 1.6.2017. u jednom od zagrebačkih Aquarius Music Shopova (Varšavska 13 ili Branimir centar) uz predočenje”X-ice” 500 najbržih ostvariti će poseban popust za kupnju ulaznica u fan pitu (250 komada) i parteru (250 komada).

 

 

Details

Date:
21 listopad, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Arena Zagreb
Zagreb, + Google Map