Loading Events
  • This event has passed.

Girl Unit u subotu nastupa u KSET-u

14 siječanj, 2012Jedan od najtraženiji britanskih DJ-a i producenta, Girl Unit ponovno dolazi u Hrvatsku, ovog puta u subotu 14. siječnja u KSET. Cijena ulaznica je za djevojke 25 kuna, a za muškarce 35 kuna. Početak je u 22 sata.

Girl Unit (RDD)

Prva asocijacija na Girl Unita svakako je njegov hit “Wut” koji je obilježio godinu, kako na JabbaTonu tako i na drugim klupskim večerima sa underground prefiksom. Čovjek radi bass glazbu i svojevrstan derivat dubstepa, ali ga radi kao nitko drugi: ne boji se pop senzibiliteta koji unosi u svoj rad, dok se u isto vrijeme drži svojih mračnih i inovativnih korijena.
Ovo je tek nekoliko rečenica koje smo uspjeli iskopati o našem gostu koji je vrlo štur na riječima kada je u pitanju njegova biografija. Stalk-ali smo mu twitter account i od ostalih zanimljivosti možemo vam priopćiti da voli izraz LOL, nekad zaboravi zaključati mobitel pa twitta iz džepa i puno putuje što znači da su i drugi prepoznali njegove kvalitete u koje smo se i sami uživo uvjerili ovo ljeto.

Na Jabba summer touru po festivalima, prvi put je publiku kolektivno izbio iz tenisica , čarapa, najlonki i hlača na Exitu, a na Outlooku je samo učvrstio želju da ga se bukira odmah, sada, odmah. Njegov plesni i versatilan (naučili smo novu riječ) set ne da ni pomisliti na sjedenje, wc, pričanje ili bilo koje popratne radnje osim razbacivanja po podiju dok se ne počnete moliti Svevišnjem da ga zaustavi jer nemate više snage.

Uz Girl Unita tu večer nastupaju i Jabbanke Rea & Mayo, te papa Yesh!.

Details

Date:
14 siječanj, 2012
Cost:
25kn – 35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Kset
Zagreb, + Google Map