Loading Events
  • This event has passed.

‘Bistro na rubu šume’ pomaže uređenju ZCUK Regeneratora u Zaboku

12 listopad, 2013Na promociji kompilacije ‘Bistro na rubu šume’ u zabočkom ZCUK Regeneratoru u subotu 12. listopada nastupit će Svemir, The Marshmallow Notebooks, Ivana Picek, Nevjerni Tomo i Emil Töpfer.

'Bistro na rubu šume' u Zaboku

“Bistro na rubu šume” projekt je koji je inicirala Zvonka Obajdin iz benda Svemir s nekolicinom glazbenika okupljenih oko sebe, a radi se o prikupljanju materijala i objavljivanju kompilacija na kojima se za sad nalazi ukupno 30 domaćih indie i kantautorskih izvođača iz regije.

Na www.ravnododna.com su o projektu napisali sljedeće: “Bistro na rubu šume postao je okvir za suradnje, upoznavanja, otkrivanja i uzbudljivog uživanja u glazbi od strane autora kojima je glazba cilj, a ne sredstvo. Te kompilacije time su postale i potpuno razumljiv stav, kao i opravdana akcija – izlazak iz dekadentne žabokrečine nedjelovanja.”
Svaka kompilacija donosi deset pjesama od deset različitih izvođača i može se besplatno preuzeti na http://bistronarubusume.bandcamp.com/

Zvonka i ekipa odlučili su pomoći Regeneratoru jednom volonterskom kantautorskom svirkom i na taj način usput ispromovirati posljednji, treći dio kompilacije.
Minimalna donacija za upad na koncert iznosit će simboličnih 10kuna, a sav prihod ide u svrhu uređenja prostora u kojem će se koncert održati – ZCUK Regeneratora.
Na koncertu će se besplatno dijeliti sve 3 kompilacije, a neki od bendova će na štandu ponuditi i svoj autorski materijal.

Cijena ulaznice je simboličnih 10 kuna.

Venue

ZCUK Regenerator
Zabok, Hrvatska + Google Map