Loading Events

God Is An Astronaut sprema povratak u Zagreb

25 svibanj, 2021Irci stižu u Močvaru 25. svibnja iduće godine, a zajedničku organziaciju potpisuju zagrebački Subsonic events i riječki Distune promotion.

God Is An Astronaut

Rado viđeni gosti u ovim krajevima, irski post rock velikani God Is An Astronaut spremaju se za povratak u Zagreb. Još je svjež njihov spektakularan nastup na otvorenju šestog izdanja riječkog Impulse festivala održanog u Pogonu kulture 2018., a novo gostovanje sprema se u glavnom gradu gdje će im to biti četvrti susret.

Vjerne fanove ovaj put očekuje posebna set lista. Naime, cijela turneja prožeta je obljetničkim albumom “All Is Violent, All Is Bright”. Kako sami kažu: “Prije petnaest godina nepoznati bend iz Irske objavio je svoj drugi album “All is Violent, All is Bright”. Album je zarobio maštu svekolike mladeži i stekao bendu svjetski kult koji ga i danas prati. Naredne godine God Is An Astronaut prvi put će izvesti čitav album od početka do kraja. No, to nije sve.”

Otkad je formiran, prije 16 godina, bend se istaknuo kao jedan od vrhunskih, prvoligaških instrumentalnih skupina. Kroz svoj rad spajaju intenzivne rock instrumentale, kombinirajući eterične i emotivne zvukove, uvelike nadahnjuju dinamikom i sveprisutnim melodijama. Svaki od njihovih diskografskih izdanja (9 studijskih albuma) pruža pravo sonično putovanje.

Prodaja early bird ulaznica već je krenula i mogu se nabaviti do 11. listopada po cijeni od 120 kuna. U pretprodaji, koja traje od 12. listopada ove godine do 23. svibnja 2021. cijena iznosi 140 kuna, a na dan koncerta cijena se penje na 160 kn. Earyl bird ulaznice moguće je kupiti u sustavu Entrio, online ili na fizičkim mjestima prodaje.

 

Details

Date:
25 svibnja
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
120kn – 160kn
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb