Loading Events
  • This event has passed.

Goran Bare & Majke u Tvornici kulture

11 studeni, 2016Veliki r’n’r pjesnik neuništive karizme opet će, po tko zna koji put, razgolititi svoju dušu i iz sve snage otpjevati novi singl ‘Osvijesti me’ 11. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Goran Bare
Goran Bare

“Ugriz’o je đavla za muda dok ga je smrt milovala po licu i zamalo je iskrvario poput mršavog psa, ali u njemu nikada nije prestala gorjeti fantastična vatra karizmatičnog pjesnika i frontmena, odlučnog da iz sve snage, svaku noć i svaki dan, živi jedino što zna i umije – rock’n’roll!” – A. Dragaš.

 

Kupite ulaznice preko ovog linka jer time direktno novčano pomažete i Ravno Do Dna 🙂

 

Opet je pero umočio u vlastitu krv i crnilo svoje divlje duše utisnuo na bjelinu papira:

 

Dan je bio prekrasan ja bolno tjeskoban
Noći premračne dani preblještavi
Svi ti prejaki kontrasti košmar su stvorili
Osvijesti me da se ponovno nađem
Osvijesti me u kaosu da se snađem
Osvijesti me da me grije ljubavi plamen
Osvijesti me da budem glas njen

 

Njegove pjesme su poput poniranja u unutarnji pakao kojim caruju demoni s kakvima, Bogu hvala, mnogi od nas nikada nisu imali posla. Pjesme koje je snimio s Majkama esencija su istinskog rock’n’rolla, izvučena na špricu i pretočena u surovu, nepatvorenu umjetnost. Ako je netko u nas utjelovio rock’n’roll u onom njegovom mitskom ili arhetipskom smislu, blisko utjelovljenju Iggyja Popa, Jima Morrisona, Micka Jaggera i drugih srodnih rock’n’roll pjevača, onda je to Goran Bare, opisao ga je Dragaš.

 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Prvih 100 ulaznicu mogu kupiti za 80 kuna. redovna cijena je 100 kuna, na dan koncerta 130 kuna. VIP ulaznica 150 kuna.

Details

Date:
11 studeni, 2016
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
Kn80 – Kn150
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map