Loading Events
  • This event has passed.

Goran Bare & Majke u Tvornici kulture

7 listopad, 2017Veliki r’n’r pjesnik neuništive karizme opet će, po tko zna koji put, razgolititi svoju dušu i iz sve snage otpjevati novi singl ‘Osvijesti me’ 7. listopada s početkom u 22:00 sata u Tvornici Kulture.

Goran Bare & Majke u Tvornici kulture
Goran Bare & Majke u Tvornici kulture

Njegove pjesme su poput poniranja u unutarnji pakao kojim caruju demoni s kakvima, Bogu hvala, mnogi od nas nikada nisu imali posla. Pjesme koje je snimio s Majkama esencija su istinskog rock’n’rolla, izvučena na špricu i pretočena u surovu, nepatvorenu umjetnost.

 

Zovu ga legendom, karizmatikom, najvećim rock glazbenikom na brdovitom Balkanu, pjesnikom neuništive karizme, rijetkom istinom, velikim umjetnikom… On i je sve to, ali prije svega je čovjek. Nekad drag i nježan, nekad pomalo luckast… Kao i svi mi.

 

Iza njega je iznimno duga i turbulentna karijera, s usponima i padovima, ali nakon godina velikog rada, desetak albuma od kojih je svaki dobio svoj kutak povijesti i mnogobrojnih hitova koji su, i nakon tri destljeća, pjevani i slušani s istom emocijom,on je i dalje broj jedan rock glazbenik ovih prostora i šire.

 

Rođen je 16. kolovoza 1965. u Vinkovcima. Kao drugo dijete iz siromašne radničke obitelji odrasta većinom na ulici, s gitarom i pločama u ruci.

 

S 12 godina počinje okupljati prvi bend s prijateljima iz razreda, nastupajući u školi.

 

S 15 godina, s prijateljem Marinom Pokrovcem osniva “Duo debili” i zabilježava svoj prvi veći nastup, pred oko tisuću ljudi u vinkovačkom Domu omladine. Njegova životna misija već je tada bila jasna kao dan.

 

Krajem 1984. godine, Bare osniva grupu Majke i s 19 godina donosi odluku da je glazba njegov životni poziv. Povijest se rodila!

 

Pogled surog orla, gavranski crne kose, sa ili bez brade, mršav kao kost, najčešće u kaubojkama, trapericama, majici bez rukava, kožnoj jakni i s dugačkim crnim šalom, 7.10. opet će pred svim ljubiteljima čistog r’n’r razgolititi svoju dušu i otpjevati iz sve snage svoj singl „Osvijesti me“, a na nama je da ga opet i opet ugrijemo plamenom ljubavi!

 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima ticketshopa kao i online na ticketshop.hr. Redovna cijena je 100 kuna, na dan koncerta 130 kuna. VIP ulaznica je 130 kuna, na dan koncerta 150 kuna.

Details

Date:
7 listopad, 2017
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
Kn100 – Kn150
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map