Loading Events
  • This event has passed.

Goribor u Vintage Industrial Baru

19 rujan, 2013Kultni borski bend nastupit će u najpopularnijem rock klubu u Savskoj 19. rujna. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna.

Goribor (Foto: Nino Šolić)

Prije skoro godinu dana, točnije 27. rujna Goribor je održao posljednji zagrebački koncert u Močvari prije odlaska na dužu koncertnu pauzu. Koncertna pauza je za zagrebačku publiku trajala jednu godinu, jer Goribor dolazi u Vintage Industrial Bar 19. rujna.

Goribor je i dalje na A listi današnjih grupa na području ex-Yu. Njihova je glazba mješavina trip hopa i iščašenog blusea uvaljanog u hipnotizirajući loop, a njihovi tekstovi čiji je autor ST Aleksandar Stojković nabijeni  su snažnim emocijama i osobnim iskustvom života koji ga boli i grebe. Album “Evo je banja” i dalje je jedan od neizostavnih glazbenih izdanja balkanske post-tranzicijske ere, ujedno i jedan od najznačajnijih kad je riječ o urbanoj sceni, popularno zvane, Regije.

Koncertna pauza grupe nakon uspjeha koje je Goribor doživio na nastupima prošle godine bila je kreativnog karaktera, tj. ST i Piti kao glavni ljudi nisu htjeli izgubiti oštricu enormnim koncertiranjem. Stoga 19. rujna u Vintageu treba očekivati osvježen nastup, a možda i pokoju novu pjesmu koja se dogodila u međuvremenu.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna i može se kupiti na blagajni u večernjim satima, tj. na šanku kluba tijekom dana.

Details

Date:
19 rujan, 2013
Cost:
40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map