Loading Events
  • This event has passed.

Gregory Porter na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

18 srpanj, 2017Gregory Porter 18. srpnja dolazi na Tvrđava sv. Mihovila sa svojim pratećim bendom i priprema jedan od najatraktivnijih koncerta sezone.

Gregory Porter na Tvrđavi sv. Mihovila
Gregory Porter na Tvrđavi sv. Mihovila

Prihvaćen od strane kritike i publike od izlaska prvog albuma 2010. godine, Gregory je rastao i muzički i kao kantautor, no u zvjezdanu orbitu lansiraju ga čak dva osvojena Grammya za najbolji vokalni jazz album 2014. i 2017. godine.

 

S korijenima u gospelu, Gregory je poznat po tome što posjeduje sposobnost gospel pjevača da publiku uvuče u svoj nastup i povede ih na nezaboravno putovanje. Ipak, svoj žanr opisuje kao hibridni jazz, prožet i soulom, popom i gospelom. “Gdje god da ja mislima krenem na koncertu, publika ide za mnom.” kaže Porter, koji na Tvrđavi priprema jedan od najatraktivnijih koncerata ljetne sezone u Hrvatskoj! Ne propusti čuti i osjetiti vrhunske stvari poput Holding On, Don’t Lose Your Steem, Take Me To The Alley, French African Queen i mnoge druge! Poslije koncerta čeka te i uzbudljiv aftershow!

 

Osim unikatnog vokala kojim iznosi najrazličitije emocije, Gregory Porter je postao prepoznatljiv po tome što se uvijek pojavljuje sa kapom, prilagođenom baš za njega.

 

Cijena ulaznice do 30.06.2017. iznosi 235,00 Kn.

Details

Date:
18 srpanj, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn235
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvrđava sv. Mihovila
Šibenik, Hrvatska + Google Map