Loading Events
  • This event has passed.

GRR Fest na Kninsku tvrđavu dovodi Cinkuše, K3P, Porto Morto, Mayales, Saru Renar…

29 lipanj, 2018Deseti po redu GRR Festival održat će se na kninskoj tvrđavi 29. i 30. lipnja ove godine.

  • 6
    Shares
10. GRR Fest

I po sadržaju i po organizaciji u Kninu publiku čeka ozbiljni, veliki festival po uzoru na najbolje festivale u puno većim gradovima. I tu se potvrđuje cilj koji je objavljen na službenoj stranici organizatora udruge Adribut, a koji glasi: “Kroz sve kvalitetnije festivale i dovođenjem, u skoroj budućnosti, svjetskih imena ucrtati Knin na turističku kartu i učiniti da izvanredni kulturno-povijesni i prirodni turistički kapaciteti koje ovaj grad ima budu brendirani i cijenjeni u širim, međunarodnim okvirima.”

Na jubilarnom desetom GRR Festivalu nastupit će vrhunska domaća i inozemna glazbena imena, a osim koncerata posjetitelje očekuju cjelodnevna zbivanja, edukativne radionice, kulinarski show i slušaonice, a za sve će biti osiguran kamp na Marunuši sa svom potrebnom infrastrukturom.

Na festivalu 29. 06. će nastupati Sara Renar, Porto Morto, Mayales i Dr. Smeđi Šećer, a 30.06. Mnogi Drugi, Cinkuši, Kawasaki 3P i Mike Parker’s Trio Theory (USA). Festival će se održavati na kninskoj tvrđavi i svim posjetiteljima s kupljenom GRR Fest ulaznicom se nude besplatno razgledavanje tvrđave tijekom dana.

Osim kampiranja, posjetitelji će imati na raspolaganju dodatne festivalske sadržaje tokom dana, što uključuje i edukativne radionice u organizaciji udruga Carza i Scientia Populo, kulinarski show u organizaciji visoke škole Aspira iz Splita, prezentaciju pastirske igre pikuće i pale, veselu slušaonicu na pločama u režiji Dr. Smeđeg Šećera, a preko puta kampa u ekološko-informativnom centru Krka moći će se unajmiti kajak ili kanu i upustiti se u avanturu veslajući Krkom, uz 50% popusta uz pokaz GRR Fest ulaznice.

Kao i svake godine do sada, GRR Fest tim nastoji uključiti mlade i sposobne ljude u festivalske aktivnosti, pa tako i za ovogodišnje izdanje festivala moći će se prijaviti za volontiranje.

Udruga „Atribut“

Tomislavova 85, 22300 Knin
Tel: 099 6428 295
Email: [email protected]

Organizator festivala je Udruga Atribut, pokrovitelj je Grad Knin, partneri su Kninski muzej, Visoka škola Aspira, udruga Scientia populo, Ekološka udruga Krka i udruga Carza, a medijski pokrovitelj je portal Huknet. Sve o festivalu možete naći na internet stranici festivala.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 6
    Shares

Details

Start:
29 lipanj, 2018
End:
30 lipanj, 2018
Cost:
60kn – 100kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Venue

Kninska tvrđava
Knin, Croatia (Local Name: Hrvatska)
  • 6
    Shares