Loading Events
  • This event has passed.

Grupa Nikad robom obilježava 10 godina rada

10 svibanj, 2012Obilježavanje desetogodišnjice upornog i samozatajnog rada grupe Nikad robom će se održati 10. svibnja s početkom u 20 sati u Boogaloou.

Nikad robom

Tom prigodom Siniša Radaković, (glazbeni novinar i urednik Male hrvatske pop i rock enciklopedije) autor i spiritus movens grupe obilježava i dvadeset godina organizatorskog rada na hrvatskoj rock sceni, pa će u višesatnoj veselici, uz Nikad robom nastupiti i grupe Zadruga, Gufsoni (Gustafi u malom), Drugi način, Fon Biskich & Narodno blago, Valungari, Interzone, te Poskok, i naravno gosti iznenađenja za kraj.

Nikad robom je grupa koja se glazbeno bavi preispitivanjem novovalnih i postnovovalnih glazbenih utjecaja u svom glazbenom izričaju i dosad je održala preko stotinjak koncerata diljem hrvatske povijesne pustopoljine.

Nažalost zbog česte promjene članstva (kroz sastav je prodefiliralo preko dvadesetak glazbenika), dosad nije ostvarila trajniji glazbeni zapis, osim video spota za pjesmu „Pleši pleši”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9lbHK4pM2Cg[/youtube]

Karte po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna mogu se nabaviti na prodajnim mjestima Dirty old shop (Tratinska 22), Rockmark, (Berislavićeva 13), Punkt 13, (Ilica14), Dancing bear (Gundulićeva 7), te na šanku Boogalooa, (Ulica grada Vukovara 68)..