Loading Events
  • This event has passed.

GWAR, Voivod i Childrain u ljubljanskom Kinu Šiška

12 prosinac, 2019Kako najavljuju slovenske kolege: ‘Proročanstva su bila u krivu. kraj svijeta nije se dogodili 21. prosinca 2012. godine, već će se dogoditi 12. prosinca 2019. kad će se otvoriti nebo iznad Kina Šiška i u Ljubljanu sletjeti GWAR.’

GWAR (Foto: promo)

Naizgled GWAR se pojavljuje kao heavy metal bend pod maskama, ali to nisu samo maske, već su to kompletne persone na pozornici. I ne samo to – oni također imaju lude koncerte, pri čemu se cijela stvar ponaša poput mješavine sci-fi-ja i B-produkcijskih horora, na zaista dobar način. Njigova glazba udara u guzicu! I sve su to učinili ‘milijun’ godina prije Lordija.

Netko je rekao da su GWAR iz SAD-a. Da su slavni kvintet heavy metal scene. To je, naravno, laž – oni su osvajači svemira čija imena izazivaju strah i teror: Balsac, čeljusti smrti; Jizmak da Gusha; Beefcake the Moighty; Pustulus Maximusand Blothar. U ljudskom obliku kažu da su trovači, poput grupa Ministry, X-Cops, Pigface i Asphalt Graves.

Kao pojačanje ispred njih će nastupiti ništa manje legendarni Voivod koji su desetljećima na glasu kao ‘Pink Floyd heavy metal svijeta’, a u večer će sve uvesti grupa Childrain.

Details

Date:
12 prosinac, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
28kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Kino Šiška
Ljubljana, Slovenija