Loading Events
  • This event has passed.

Haiku Garden i Lynch u KSET-u

18 siječanj, 2019U petak, 18. siječnja KSET će ugostiti slovenske bendove Haiku Garden i Lynch.

  • 2
    Shares
Haiku Garden i Lynch u KSET-u

Četvorka iz Ljubljane pod imenom Haiku Garden poznata je po svojim ugodno bučnim gitarskim dionicama i melankoličnom vokalu koji ih uspješno vode mutnim i nepredvidivim predjelima shoegazea, noise rocka i dream popa.

Nakon kritički prihvaćenog EP-a pod imenom “Waver”, bend je u listopadu 2018. izbacio i svoj album prvijenac “Where If Not Now” koji je u vrlo kratkom roku svojim melodijama pridobio značajnu pažnju publike i kritičara unutar i van slovenskih granica, zbog čega se Anže, Matevž, Klemen i Luka mogu pohvaliti brojnim internacionalnim nastupima – prohujali su gotovo svim zemljama kroz koje teče Dunav, a bili su i u Poljskoj, Litvi, Francuskoj, Engleskoj i Španjolskoj.

Lynch i Haiku Garden dio su moćne slovenske alternativne scene koja se najbolje povezala u sklopu MENT festivala u Sloveniji, gdje su i nastupili 2017. godine.

Glazbeno je Lynch obogaćen noise gitarama u kombinaciji s ugodnim vokalom koji nude mogućnost velike varijabilnosti unutar same pjesme.

Ovaj koncert je pod pokroviteljstvom MENT Ljubljana, trodnevnog festivala i konferencije suvremenih umjetnika diljem Europe, s fokusom na glazbenu industriju i kreativu.

Karte u pretprodaji koštaju 30 kuna, a mogu se pronaći u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta karte će koštati 45 kuna.

  • 2
    Shares

Details

Date:
18 siječnja
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn – 45kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kset
Zagreb,
  • 2
    Shares