Loading Events
  • This event has passed.

Halloween u KSET-u uz Piknik i Horror Piknik

31 listopad, 2017KSET će na Noć vještica, 31. listopada, ugostiti Piknik i Horror Piknik.

Halloween u KSET-u uz Piknik i Horror Piknik
Halloween u KSET-u uz Piknik i Horror Piknik

Stari znanci KSET-a i jedna od najoriginalnijih pojava na regionalnoj sceni predvođena je svojevrsnim genijem Gos’nom Bandarom. Gos’n Bandar je još davne 1995. godine započeo svoje glazbeno putovanje eksperimentirajući u svom studiju.

 

Do 2006. godine nastali su mnogi neobjavljeni albumi kao rezultat njegova rada u prostorijama Piknik Studija. Rastuća popularnost u nekoliko godina dovela je do ozbiljnijih ponuda i čestih gostovanja na radio emisijama. 2007. na sceni pojavio se album “Miš, Puž i Ker” u izdanju SKCNS i pokrenuo lavinu pozitivnih recenzija.

 

Gos’n Bandar potom formira prvu postavu benda Piknik i postaje koncertno aktivan. Od tada pa do danas nastale su mnoge pjesme u izvedbi cjelokupnog benda.

 

Usporedno s Piknikom nastaje i frakcija benda Horror Piknik koji isključivo obrađuje audio-video temu oldschool thrash metala. Horror Piknik svojom iskrenom i zabavnom interpretacijom davno zaboravljenog stila osvaja mnogobrojnu metal publiku. Danas Piknik i Horror Piknik nastupaju zajedno.

 

Ovaj bend se nikada ne može svrstati ni u jedan stil jer obrađuje podjednako sve žanrove, iako u posljednje vrijeme naginju k “tvrđem” gitarskom zvuku.

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 50 kuna.

Details

Date:
31 listopad, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn40 – Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map