Loading Events
  • This event has passed.

Hanson Brothers u Tvornici kulture

30 ožujak, 2012Hanson Brothers i njihove kanadske kolege Invasives nastupaju 30. ožujka u Tvornici kulture.

Hanson Brothers (RDD)

Jeste li se ikad našli u situaciji da ste bili na koncertu svog omiljenog benda koji u sat i pol svirke nije odsvirao niti jednu jedinu pjesmu tog istog omiljenog vam benda?

Upravo tako bi se dalo opisati ono što svaki fanatični obožavatelj kultnih kanadskih NoMeansNo, a takvih je u Hrvatskoj na sreću pozamašan broj, uredno doživljava u njihovoj inkarnaciji znanoj kao Hanson Brothers. Smatrali mi to svojevrsnim ispušnim ventilom ili pak nesputanim i iskrenim izljevom emocija, ostaje činjenica da su Hanson Brothers s vremenom uspjeli postati puno više od pukog alter ega, postali su mjerna jedinica za vrhunsku punk rock zabavu koja glazbenu inspiraciju crpi u besmrtnim Ramonesima a duhovnu u pivu, hokeju i ženama.

Kao potpora na prvom dijelu turneje sviraju dobro nam znani Invasives koje smo već jednom imali sreću gledati zajedno s NoMeansNo i koji su pravi mali neotkriveni dragulj kanadskog punk rocka.

Ulaznice po cijeni od 65 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquariusu i Tvornici Kulture. Na ulazu će koštati 80 kuna.

Details

Date:
30 ožujak, 2012
Cost:
65kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map