Loading Events
  • This event has passed.

Hartera isporučuje nulti dan s Hladnim pivom

14 srpanj, 2011Na nultom danu Hartere, odnosno 14. srpnja nastupit će Hladno pivo, Pasi, Diskurz i Krešo i Kisele kiše.

Hladno pivo

Hladno pivo je bez sumnje najtraženiji hrvatski rock band, s najbrojnijom i najvjernijom sljedbom. Dečki redom krcaju sve, od prostorija mjesne zajednice do velebnog zagrebačkog Jaruna, a pjesmaricu Hladnog piva podjednako dobro znaju i punašne kućanice i njihovi tetovirani sinovi. Novim albumom “Svijet Glamura” očekivano su razvalili eter i u velikom se stilu vratili na cestu. Vraćaju se i u Rijeku! I to 14. srpnja kada će se po prvi puta popeti na veliku pozornicu Tvornice papira.

Pasi, kvarnerske punk legende već punih 15 godina sviraju najprecizniji i najnabrijaniji punk u državi. Već punih 15 godina pišu i pjevaju najangažiranije i najduhovitije tekstove. Već punih 15 godina tjeraju nas na smijeh do suza, razmišljanje…i bezrezervnu šutku! I Rijeka je dugo čekali da konačno zasviraju na Kvarneru.

Dugo se u Rijeci među starim punkerima uz pivu ili bambus razglabalo kako današnji klinci nemaju pojma što je to „riječki punk“ i žalilo za godinama kad se na Kontu lomilo do jutra. Onda su se pojavili oni. Diskurz, klinci s riječkim zvukom i riječkim stavom.

Riječki punk/ska hibridi Krešo i Kisele kiše za sebe vole reći da “drmaju temelje ustrojstva malograđanštine i predstavljaju pravo osvježenje u sivilu prosječnosti”.

Promotivna cijena ulaznice za “Nulti dan” do 01. lipnja iznosi samo 79 kuna, a nakon 01. lipnja 99 kuna i može se kupiti u sustavu Eventima.

Details

Date:
14 srpanj, 2011
Cost:
79kn – 99kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Hartera, nulti dan
Rijeka, + Google Map