Loading Events
  • This event has passed.

High5 u Tvornici kulture

10 travanj, 2015Mladi rap dečki High5 nastupit će u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture u petak, 10. travnja na njihovom najvećem solo koncertu na kojem će i promovirati dugoočekivani debut album.

High5
High5

High5, mladi trap gospodari Zagreba, su dosta svježe ime na sceni. Proboj je počeo prije godinu dana kada su nastupili u prepunoj Tvornici kulture kao predgrupa Prti Bee Geeu, a upravo je Tvornica označila njihov put prema samom vrhu hrvatskog rapa. Samo je godina dana bila potrebna da High5 postanu jedan od najboljih novih rap izvođača u Hrvatskoj, ali i regiji. U prilog tome govore njihovi nastupi, bili su glavni izvođači na brucošijadi Fakulteta političkih znanosti tj. festivalu “Graffiti na gradele”, zatim su rasprodavali klubove u Osijeku, Ljubljani i Rijeci, što je rijetkost za bend koji ima samo EP. Na posljednjem nastupu, ponovo uz Prti Bee Gee u Velikom pogonu Tvornice kulture, High5 su pokazali da su spremni za velike prostore i samostalne koncerte.

 

Ako svi njihovi nastupi nisu dovoljna potvrda, onda je to svakako ovogodišnja dodjela nagrada u sklopu Hip Hop Unity portala kada su osvojili nagrade za najbolji live act, te grupu i album godine, a njihov Žugi je dobio nagradu za MC-a godine. Od EP-a „Triestri“, preko singlova “Ponekad repamo”, “Doobie” ili pak “Cheez”, High5 su izbacili još jedan hit “Sinusi”. High5 sa svojim radom već izazova strahopoštovanje, a trap gospodari Zagreba su odlučili izbaciti i prvi album na kojem upravo rade i trebao bi ugledati svjetlo dana ususret njihovom velikom zagrebačkom koncertu. Nastup u Tvornici kulture bit će ujedno prvi i najveći solo koncert ekipe High5.

 

Ulaznice u pretprodaji iznose 25 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 35 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr.

Details

Date:
10 travanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn25 – Kn35
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map