Loading Events
  • This event has passed.

Hladno pivo, TBF i Urban & 4 – Veliki 3u1 rock koncert u Areni Varaždin

27 listopad, 2017Tri najjača domaća imena rocka – Hladno pivo, Urban & 4 i TBF – u petak 27. listopada stižu u Arenu Varaždin.

Veliki 3u1 rock koncert u Areni Varaždin
Veliki 3u1 rock koncert u Areni Varaždin

S početkom u 20 sati očekujte energično druženje s bendovima provokativnog, inovativnog i nabrijanog stila koji su već godinama u vrhu regionalne rock scene. Sjeverno-istočno od Gajnica, stižu najjači bendovi iz Zagreba, Splita i Rijeke koje zaista ne treba posebno predstavljati, dovoljno je zapamtiti 3u1 i 27. listopad se zaputiti u Arenu Varaždin.

 

Život će vam biti lijep, ako ulaznice za veliki rock koncert Hladnog piva, Urbana & 4 i TBF-a potražite već danas. Mjesta za vas ima u parteru (80 kn) i na tribinama (90 kn) a ulaznice potražite ih na sljedećim prodajnim mjestima: Rock Art caffe – Varaždin, My Way – Varaždin, Bistro Time out – Varaždin, Caffe Arcus – Čakovec, Caffe Parks – Čakovec, Kavana Ivana – Ivanec, Modna kuća Pepeljuga – Ludbreg, Caffe City – Prelog, Domino bar – Palovec, Pizzerija Vuri – Mursko Središće, na Petrolovim benzinskim postajama, kioscima Tiska i ostalim prodajnim mjestima u sustavu Eventim.hr.

Details

Date:
27 listopad, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn80 – Kn90
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Arena Varaždin
Varaždin, Hrvatska + Google Map