Loading Events
  • This event has passed.

Hrvatska premijera filma ‘Nebeska tema’ o Vladi Divljanu u Velikoj dvorani Lisinski

11 lipanj, 2019Film o najvećem džentlmenu rokenrola i autoru bezvremenskih pjesama Vladi Divljanu bit će premijerno prikazan u Hrvatskoj 11. lipnja u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 20 sati.

Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu

„Vlada Divljan je jako voleo Zagreb i Zagreb voli Divljana. Naši zagrebački prijatelji su odigrali ključnu ulogu u tome da se ovaj film dogodi. Srećan sam što ćemo 11. juna zagrebačkoj publici predstaviti Nebesku temu. Ekipa filma, učesnici i ja ćemo im se predstaviti u velikoj dvorani Lisinskog. Sa velikom radošću očekujem taj susret“, izjavio je ovim povodom redatelj i scenarista filma Mladen Matičević.

Ulaznice za veliku hrvatsku premijeru već su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Dvorane Lisinski, online putem servisa – ulaznice.hr i na svim boljim prodajnim mjestima u Zagrebu.

Film „Nebeska tema“ sa velikim uspjehom trenutno igra u kinima u Srbiji, a premijera filma, koja se održala na rođendan Vlade Divljana, 10. svibnja u beogradskom Sava centru, bila je rasprodana kao i premijera u Novom Sadu.

 

Details

Date:
11 lipanj, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

KD Vatroslav Lisinski
Zagreb,