Loading Events
  • This event has passed.

Ignite u Vintage Industrialu

31 siječanj, 2019Dugo ih nije bilo pa odlučiše zasvirat u Zagrebu. Zabilježite si 31. siječnja u kalendar i dođite na melodične hardkoraše Ignite, miljenike svjetske i naše HC/punk/rock publike.

  • 6
    Shares
Ignite u Vintage Industrialu

Ignite je osnovan 1993. godine u Orange Countyju u Kaliforniji, a ključni kotačić njegove snage i žestokog rock zvuka je Zoltán ‘Zoli’ Téglás, frontmen mađarskih korijena, čovjek čvrstih stavova, pjevač, autor i producent čija je biografija upotpunjena suradnjama sa sjajnim bendovima poput The Misfits, Motorhead i Pennywise.

Zahvaljujući svojoj angažiranosti, Ignite su tijekom karijere podržali nekoliko organizacija koje brinu za okoliš ‘Earth First’, ‘Doctors Wtihout Borders’, ‘Sea Shepherd’ i ‘Pacifik Wildlife’, a na albumu ‘A Place Called Home’ objavljenom 2000. godine obradili su sva ta za njih goruća pitanja.

Tijekom karijere, bend je izbacio brojne singlove, demo snimke i albume od kojih je svakako najistaknutiji već spomenuti ‘Our Darkest Day’ objavljen 2006. godine.

Ignite broji veliki broj obožavatelja kod kuće, u Europi, ali i na ovim područjima čemu svjedoče sjajni izvještaji s koncerata održanih u Hrvatskoj i Sloveniji.

Cijena ulaznica bit će objavljena uskoro.

  • 6
    Shares

Details

Date:
31 siječanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 6
    Shares