Loading Events
  • This event has passed.

Inciter, Kymera, Side Effects i 4toEnergize zatvaraju Good Vibrations

19 lipanj, 2014Good Vibrations je nakon 9 mjeseci došao do kraja svoje druge sezone , a u Vintage Industrial Baru je u ukupno 35 izdanja sviralo čak 104 benda. Za ‘grand finale’ spletom nogometnih okolnosti program će se održati u četvrtak 19. lipnja, a na meniju su četiri izvrsna benda: Inciter, Kymera, Side Effects i 4toEnergize.

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Inciter je još tamo početkom listopada prošle godine u Vintageu imao promociju svog zadnjeg albuma „From Within“, a u međuvremenu su se programom Good Vibrations uspješno predstavili u Švedskoj. Metal polovicu line up-a zaokružit će osječki metalci Kymera, koji su osnovani 2007. godine, dok su prošle godine izdali album prvijenac „Stillborn“ za Miner Recordings.

Drugu stilsku polovicu line up-a čine Side Effects (ex Ivan Mihaljević & Side Effects), zagrebački progressive/power rock trojac sa zapaženim nastupima u RH, a i u inozemstvu, te 4toEnergize, alter rock četvorka koja postoji od prošle godine i sprema se nakon prvog singla i spota za snimanje svog prvog albuma.

Inciter

Nakon koncertnog dijela, DJ Kneža će prirediti nešto drugačiji set najjednostavnije opisan kao presjek onoga što se odvijalo na Vintageovom stageu tokom već spomenutih 9 mjeseci druge sezone Good Vibrationsa.
Nakon ovoga ljetna pauza traje tri mjeseca.

Upad je 20 kuna.

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map