Loading Events
  • This event has passed.

Infernal Execrator, Sacrilegious Rite i Sitis u Močvari

26 rujan, 2019U četvrtak 26. rujna u zagrebačkoj Močvari u sklopu Black metal Mafia večeri nastupaju Infernal Execrator, Sacrilegious Rite i Sitis.

Infernal Execrator, Sacrilegious Rite i Sitis u Močvari

Infernal Execrator (Singapur) – Iz zemlje koja smatra potrebnim zabraniti žvakaće gume, dolaze war metal entiteti koji se lomljenjem vratova i širenjem mrskog kaotičnog bjesnila bave već više od desetak godina. Za one koji nisu upoznati sa zvukom Infernal Execratora, radi se o mješavini bjesomučnog black i death metala u maniri ranog Marduka, Angelcorpsea i Impietya.

Sacrilegious Rite (Njemačka) – Za razliku od Singapuraca, ova zla njemačka banda više je black nego death. Postoje oko desetak godina i naginju totalnoj old skulani. Rifovi koji variraju od ultra brzih do sporih i hipnotizirajućih, neumorni bubnjevi istančane kaotične naravi te truli, mrljavi vokali. Ne nedostaje niti pozadinskih zlih harmonijalnih zvukova poput crkvenih zvona, vriskova, životinjskog plača i inih koji dodatno usavršavaju već i tako zloslutnu atmosferu. Long story short, odličan bend koji naglasak stavlja na stvaranje jezive atmosfere više nego na impresioniranje instrumentalnih sposobnosti.

Sitis (Hrvatska) –  Iz dubine zagrebačkog podzemlja po prvi puta kročit će na stage i predstaviti svoju viziju crnog nervoznog metala.

Cijena ulaznice: 50,00 Kn.

Details

Date:
26 rujan, 2019
Time:
20:00
Cost:
50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb