Loading Events
  • This event has passed.

3. INKUBATOR predstavlja: Barely Modern, Ivana Picek i Mr. Albino

20 studeni, 20123. Izdanje INKUBATORA izlazi iz hrvatskih okvira. Zagrebačkoj publici će se tako predstaviti slovenski garažni rokeri Barely Modern, zatim naša domaća mlada kantautorica Ivana Picek i mladi i perspektivni zagrebački bend Mr. Albino. Inkubator jamči još jedan dobar glazbeni tulum vitalne mlade glazbene scene. Podržite ih i 20. studenog Ravno u Tvornicu. Cijena ulaznica u pretprodaji 20 kuna, na ulazu u klub 30 kuna.

Ravno u Tvornicu na INKUBATOR

Red je još jednom se zahvaliti bendovima i glazbenicima koji su poslali i još uvijek šalju svoje materijale na [email protected] i imaju želju predstaviti se u sklopu INKUBATORA koji se svakog trećeg utorka u tekućem mjesecu održava u Tvornici kulture. Drugi Inkubator na kojem su se predstavili bendovi And The Kid, Nellcote i Dusted Crutch bio je dokaz da su mladi i uglavnom anonimni izvođači u stanju napraviti dobar koncertni tulum tijekom kojih ih je publika bodrila. Dakle tko kaže da je utorak loš dan za izlazak? S trećim izdanjem Inkubatora koji će se održati 20. studenog idemo mali korak dalje, ugošćujemo i jedan slovenski bend za koji vjerujemo da će se dobro uklopiti u društvo dva domaća izvođača.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yi4d0fV8hTg[/youtube]

Barely Modern – stari su znanci slovenskih klupskih prostora, a u sklopu Inkubatora će se predstaviti i zagrebačkoj publici. Ovaj „rustikalni“, ali energični rock trojac iz Logatca, koji iza sebe ima i iskustvo nastupanja u Londonu suvereno se postavljaju kao nova generacija slovenskih rock prvoboraca. Barely Modern upravo je objavio i svoj album prvijenac „We Cruise Like Tom Does“ (Založba Radia Študent – ZARŠ). Nepatvoreni i neispleglani garažni rock zvuk i zarazne pjesme benda brzo je primijetila i slovenska publika i kritika, čemu je posebno pridonio nastup na „Klubskem maratonu Radia Študent“ 2009. godine, koji je za posljedicu tri godine kasnije imao i objavljivanje albuma „We Cruise Like Tom Does“. I naravno Barely Modern je što se Inkubatora tiče tek početak ispunjavanja obećanja kako ćemo se truditi dovoditi kvalitetne mlade izvođače iz cijele regije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GVSWs69NFVg[/youtube]

Ivana Picek – Ovo ludo djevojče pjeva svoje autorske pjesme uz pratnju gitare i svakakvih neobičnih instrumenata, a ponekad joj se na ksilofonu zna pridružiti i sestrična Antonija. Teme njenih pjesama su vesele i specifične, ponekad pjeva o životu u WC-u, o slovu „NJ“, a nekad zna slušatelja natjerati da razmisli o odbacivanju ovog načina života i vrati se prirodi. Njen album „Ludo djevojče“ se može preuzeti na http://ivanapicek.bandcamp.com/ , a uskoro joj izlazi i novi album za koji Ivana garantira da će biti prepun iznenađenja. Možda neko od njih razveseli njene poklonike i na Inkubatoru.

Mr. Albino

Mr. Albino – prilično mladi i maštoviti zagrebački bend kojeg čine pjevač David Alanović, gitarist Stribor Gligorić, basist Velimir Topić i bubnjar Ivan Marinović. Mr. Albino se stilski nalazi u alternativnom rocku, s korijenima u bluesu i funku, ali grupa uzore i inspiracije crpi iz raznih glazbenih sfera, kao i umjetnosti općenito. Zanimljivo je da je David Alanović neke od svojih pjesama napisao već s 11 godina. Na Soundcloudu možete poslušati snimke iz perioda dok bend još uvijek nije bio okupljen, što je naravno nešto drugačije od onoga kako Mr. Albino danas  zvuči uživo, u što se dakako možete uvjeriti na trećem po redu Inkubatoru portala Ravno do dna i Tvornice kulture.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosti 20 kuna, a na dan koncerta 30 kuna.

Ravno u Tvornicu u utorak 20. studenog i podržite scenu! Isplati se:)

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map