Loading Events
  • This event has passed.

INmusic predstavlja Europavox festival u Tvornici kulture

24 rujan, 2021Prvo izdanje Europavox festivala Zagreb će se održati od 24. do 25. rujna 2021. godine u Tvornici kulture.

Europavox festival u Tvornici kulture

INmusic festival pridružio se kao hrvatski partner Europavox projektu 2016. godine kada je projekt ušao u svoju višegodišnju suradničku fazu sa sedam europskih partnera zahvaljujući čemu je Europavox projekt integriran u hrvatski glazbeni i kulturni prostor u sklopu glazbenog programa Hidden Europavox stagea na INmusic festivalu od 2016. godine posvećenog predstavljanju novih europskih glazbenih kretanja. Mnogim istinskim ljubiteljima kvalitetne suvremene glazbe Hidden Europavox stage izdvaja se kao omiljena pozornica u sklopu koje su kroz protekla četiri izdanja INmusic festivala imali prilike otkriti i uživo iskusiti reprezentativan presjek novije europske suvremene glazbene scene – Fontaines D.C., Superorganism, Peter, Bjorn & John, Super Besse, Reykjavíkurdætur, Zeal & Ardour, Black Honey i mnoge druge. Europavox festival Zagreb u rujnu 2021. godine prvo je festivalsko izdanje u sklopu višegodišnjeg suradničkog projekta koje će predstaviti u cijelosti međunarodan glazbeni program od početka pandemije koronavirusa koja je obustavila međugraničnu razmjenu u koncertnoj organizaciji u Hrvatskoj, ali i diljem Europe i svijeta.

Europavox festival Zagreb 2021 održati će se u zagrebačkoj Tvornici kulture u ograničenom i smanjenom kapacitetu sukladno važećim epidemiološkim mjerama i uz provjeru EU digitalnih COVID potvrda od 24. do 25. rujna 2021. godine te će ugostiti vrhunske glazbenike iz deset europskih zemalja u sklopu dva programski jedinstvena festivalska dana.

Damir Imamović, nemanja, KOIKOI, heptagram i Balkan Taksim nastupaju u Tvornici kulture 24. rujna 2021. tj. prvog dana festivala.

The Psychotic Monks, Super Besse, Timid Kooky, Koala Voice i YellowStraps nastupiti će u sklopu drugog dana Europavox festivala Zagreb 25. rujna.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb