Loading Events
  • This event has passed.

Intimno akustična večer uz Zmajar i Nebo roza u Močvari

18 svibanj, 2017Proslavu 18. rođendana Močvare upotpunit će se još jednim kantautorskim druženjem u sklopu Začarane Močvare. Ovaj put to su dva mlada i nova (neobična) imena na sceni, čiji senzibilitet možda i najbolje može opisati citat na stranici jednoga od njih, a to je: ‘Ključ je ljubav, ljubav je ključ.’ Po prvi put u Močvaru stižu Zmajar i Nebo Roza.

Zmajar i Nebo roza u Močvari
Zmajar i Nebo roza u Močvari

Zmajar (Zagreb/Varaždin) – je čovjek koji pušta, leti i/ili uzgaja zmajeve. Bend iz Varaždina nježnog tona i dodira. Nastao u siječnju mjesecu 2017te godine u Zagrebu i od tada se nije puno toga promijenilo. Članovi su Jura Ščapec (ukulele/vokal), Kristijan Vučaj (melodika/usna/bek) i Vinko Vujec (kontrabas/bek).

 

Nebo Roza (Zagreb) – započeo je s radom u siječnju 2015. kao projekt sinjskog glazbenika Branimira Norca. Nakon pola godine Nebu se priključuje Tomislav Kreš na trubi i bek vokalima, a zatim i Hrvoje Pandžić na gitari i metalofonu. U prvoj godini postojanja trio je svirao niz koncerata s eminentnim imenima zagrebačke scene (Seine, Svemir, Denis Katanec, Sara Renar, Dječak iz vode…). Godine 2017. dolazi do drastične promjene u sastavu benda kojeg sada, uz prvotnu trojku čine Elizabeta Marjanović (klavir), Karlo Cmrk (bas) i Matko Boršić (bubanj). Sa sastavom benda došle su i neminovne promjene zvuka koji se s prethodnog akustičnog indie popa odmiče prema psihodeličnom, eksperimentalnom, antropomorfnom i eklektičnom nečemu.

 

Početak u 22:00 h, cijena ulaznice: 30 kuna.

 

Details

Date:
18 svibanj, 2017
Time:
22:00 - 23:55
Cost:
Kn30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map