Loading Events
  • This event has passed.

Irena Žilić akustično u Rockmarku prije zagrebačkog koncerta

18 travanj, 2017Irena Žilić, jedna od najcjenjenijih hrvatskih kantautorica, vraća se na pozornicu Rockmarka – u utorak, 18. travnja, u sklopu novog izdanja Akustike.

Irena Žilić (Foto: Jure Živković)
Irena Žilić (Foto: Jure Živković)

Krajem 2012. godine po prvi put je bila gošća Akustike u Rockmarku, a ona je od tada svoju glazbenu karijeru obogatila nizom koncertnih nastupa diljem regije, kao i dva studijska izdanja – od kojih je najaktualniji “Haze”, objavljen u ožujku ove godine. Novi album producirao je Mark Mrakovčić, a s njega su do sada predstavljena i dva singla, s pratećim videospotovima – “The Moon” i “X”.

 

Osim toga, bogatija je i za krug ljudi s kojima surađuje, okupivši stalnu postavu benda, kojeg čine Ivana Žabkar (violina, synth), Lucija Potočnik (bas) i Davor Marinac (bubnjevi).

 

Zajedno s pratećim bendom, Irena Žilić će u utorak, 18. travnja, publici u Rockmarku predstaviti kako u akustičnom izdanju zvuči njen album “Haze”, a ovo akusticiranje će ujedno biti i zagrijavanje za službenu koncertnu promociju albuma – 22. travnja, u zagrebačkoj Tvornici kulture. Ulaznice za koncert u Tvornici moguće je kupiti i u Rockmarku.

 

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Details

Date:
18 travanj, 2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Rockmark
Zagreb, + Google Map