Loading Events
  • This event has passed.

IrieFM premijerno u Zagrebu

6 prosinac, 2019Beogradski bend irieFM koji već godinama uživa veliku popularnost u regiji napokon dolazi u Zagreb, a svoj premijerni nastup u trenutnom sastavu održat će u petak, 6. prosinca u KSET-u.

IrieFM (Foto: Lucija Sever)

IrieFM bend je novog pop zvuka koji miješa tradicionalan pristup pop glazbi s raznim žanrovima pa im stoga svaka pjesma zvuči jedinstveno. Bend broji osam članova, svi od reda multi-instrumentalisti, koji su okupljeni oko ideje kreiranja nove i svježe glazbe koja ima izravan pristup svojoj publici te joj nudi bogat sadržaj.

Regiju su instantno osvojili svojim prvim singlom “Kliziš”, a nastavili su izbacivati singlove s naglaskom na kvalitetu, a ne kvantitetu. Tako su kroz godine publici ponudili pjesme različitih stilova poput “Putevi”, “Samo budi tu”, “Ljubav što smo stvorili” i “Što ti telo pulsira”. Poznati su i po odličnim glazbenim spotovima čije koncepte samostalno razrađuju.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kn moguće je nabaviti u KSET-u i Dirty Old Empireu dok će na dan koncerta cijena porasti na 60 kn.

Details

Date:
6 prosinac, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb,