Loading Events
  • This event has passed.

Ivan Hrvatska na slavlju 40 godina KSET-a!

18 lipanj, 2016Ivan Hrvatska vratio se u, pogađate, Hrvatsku! Neki ga znaju kao kapetana Croatian Drinking Teama, neki kao legendarnog Slavic Lovera, a neki jednostavno kao Kralja Trasha. Nakon trotjedne turneje koja je krenula u Zagrebu u Vintage Industrial Baru, kraj iste turneje dogodit će se također u Zagrebu, ali ovoga puta u KSET-u! U subotu, 18. lipnja Ivan se vraća na mjesto gdje je prije više od 7 godina napravio (kako i sam kaže) ‘WOW party’ i rasprodao klub.

Ivan Hrvatska u Kset-u
Ivan Hrvatska u Kset-u

Ivan je jednostavan čovjek i svi znaju što voli – party, piće i žene, a kao glazbene uzore navodi velikane poput Let 3, Miše Kovača, AC/DC-a, rakije i Weird Al Yankovicha. Da voli pošten party nam je potvrdio i svojim novim singlom „Ja volim party“, a uz tu pjesmu u KSET-u možemo očekivati i izvedbe himni poput „Hrvatska Rakija“ i „Hrvatski Rocker“. S obzirom da mu je KSET posljednja postaja na ljetnoj turneji, možemo to shvatiti kao oproštajni party prije nego što se vrati u Kanadu, a samim time jasno je da se to ne smije propustiti.

 

Prije i poslije Ivanovog show programa publiku će zabavljati DJ-i Disco sekcije KSET-a koji će se pobrinuti da party party traje cijelo vrijeme.

 

Cijena karata u pretprodaji iznosit će 20 kuna te će ih biti moguće kupiti na KSET-ovom šanku, a na dan koncerta cijena karte raste na 30 kuna. Broj karata je ograničen. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Details

Date:
18 lipanj, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn20 – Kn30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Unska 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map