Loading Events
  • This event has passed.

Ivan Škrabe & Bend na terasi Močvare

17 rujan, 2020U četvrtak 17. rujna 2020. Ivan Škrabe će u pratnji benda nastupiti na terasi Močvare u sklopu programa Začarana Močvara.

Ivan Škrabe (Foto: Doringo)

Ivan Škrabe iza sebe ima dva EP-a. O Škrabeu piše engleski novinar Eddie Cooney u eklektičnom glazbenom magazinu “R2 Rock’n’Reel”. Jedan je od aktera dokumentarnog filma “Music Is A Universal Language” te se pojavljuje u “Rezervnoj kulturi”, glazbenoj kronici književnika i kantautora Miloša Zupca, koji između ostalog piše o Ivanu: “Njegov glas je opojno sugestivan, njegova gitara plemenski mantrična. I prvi put – ovaj pjesnik transcendentog iskustva dopustio je da njegova pjesma bude profesionalno snimateljski tretirana i sačuvana. Samo u tom dopuštenju, a kamoli u pjesmama za pamćenje, sadržana je važnost ovog albuma za cjelokupnu hrvatsku I regionalnu produkciju.” Naš priznati pisac Miljenko Jergović oduševio se posljednjim EPom “Dodirom slobode” te je pisao o Ivanu i pjesmi “Napustite gradove” čiji je spot izašao nekoliko dana prije početka izolacije.

Nakon dugo vremena, Ivan je opet okupio bend i nastupima uživo razvijaju svoj zvuk. Na perkusijama će tako biti Bruno Vorberger (Franz Krafka Ensemble, Cul-de-Sac, Peach Pit), a na električnoj gitari Ivan Glasnović (New Folders, Pink Studio).

Vrata: 20:00 h, koncert: 21:00 h. Upad u pretprodaji: 30 kn. Upad na dan događanja na blagajni kluba: 40 kn. Online prodaja ulaznica: bit.ly/mochvara-ivanskrabe. Broj ulaznica je ograničen.

Details

Date:
17 rujna
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb