Loading Events
  • This event has passed.

J.R. August gost ‘Akustike’ u Rockmarku

21 veljača, 2017U utorak, 21. veljače, u sklopu novog akusticiranja na pozornici Rockmarka će po prvi put nastupiti talentirani glazbenik iz Zaboka – J.R. August. Početak je u 19:00 sati, ulaz je besplatan.

J.R. August
J.R. August

Ovaj cijenjeni konceptulani kompozitor, kantautor i multiinstrumentalist glazbom se bavi od ranog djetinjstva, pišući poeziju i jednostavne skladbe za klavir. Nakon višegodišnjeg rada na svom izričaju, 2011. objavljuje svoj prvi EP, kvadrilogiju “Change Of Seasons” – priču ispričanu kroz glazbu i videospotove. Sa svojim prijateljem provodi 24 mjeseca snimaćuji videomaterijal, odnosno 4 videospota koja predstavljaju 4 godišnja doba – “Man with the Magnificent Mind”, “Distort Reality”, “John John” i naslovni “Change of Seasons”.

 

U travnju 2016. uslijedio je drugi po redu EP, naslova “Tea Party With Mr. Death”, nastao pod utjecajem glazbe 20-ih i 30-ih godina prošlog stoljeća. Izdanje je osmišljeno tako da sadrži 5 pjesama od kojih je prva, uvodna recitacija na materinjem jeziku, a zadnja usporena verzija jedne od pjesama s albuma.

 

Nedavno je publici predstavio i svoje treće konceptualno EP izdanje – nazvano “33”. Pjesma za ovaj EP napisane su 2014. godine, u rane jutarnje sate i svaka u roku od 15 minuta, a o tom iskustvu otkriva “Nikad prije toga nisam doživio da u tako kratkom vremenu napišem cjelovite pjesme pa mi je zbog toga i najdraži EP kojeg sam do sada napravio”.

 

J.R. August će u Rockmarku u akustičnom izdanju predstaviti svoj prepoznatljivi autorski materijal, a ovom prilikom će po prvi put nastupiti u sklopu Akustike. Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Details

Date:
21 veljača, 2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Rockmark
Zagreb, Hrvatska + Google Map